WeTu Analytics

The Emakoko

Game Drives

Tag et spil drev ind i en af de mest unikke spil parker i verden, Nairobi National Park.

Show More
Show Less

Visits to The David Sheldrick Trust

Besøg for at se de forældreløse elefanter. David Sheldrick Wildlife Trust er født af en families passion for Kenya og dens vildmark og er i dag det mest succesfulde rednings- og rehabiliteringsprogram for forældreløse elefanter i verden og en af de banebrydende bevaringsorganisationer for beskyttelse af vilde dyr og levesteder i Østafrika.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Show More
Show Less

Visits to the Giraffe Centre

Grundlagt i 1979 som et centralt avlscenter for den truede giraf Rothschilds truede, eskalerede det yderligere sine bevaringsbestræbelser i 1983 og åbnede et fremragende miljøuddannelsescenter. Tag en tur rundt i centrum og fodre giraffer.

http://giraffecenter.org

Show More
Show Less

Nairobi Excursions

Nairobi er lige rundt om hjørnet for dem, der har brug for at få sidste minut ting. Selvom vores butik er fuldt lager, vil vi være glade for at tage dig til nogen af de lokale shoppingområder i Nairobi. Vores chaufførguider er ikke kun dyreliv specialister, men de forstår også kunsten at forhandle.

Show More
Show Less

Lion Lights

Et interessant projekt for at afskrække store rovdyr som løve, leopard, hyæne og gepard fra at dræbe husdyr, der holdes i indhegninger. Dette enkle projekt blev opfundet af en 11-årig dreng, Richard Turere, hvis familie og naboer blev konfronteret med rovdyrangreb og husdyravl næsten dagligt i Kitengela (et område, der grænser op til Nairobi National Park).

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Emakoko

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål