WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Woodbury Tented Camp er en intim, trestjernet busk lejr beliggende på den spektakulære Amakhala Game Reserve og drives af Gush familien, der har boet på landet i fem generationer. Mange af vores medarbejdere er vokset op i området og sætter en ære i at sikre, at din afrikanske safarioplevelse er en mindeværdig oplevelse.

Woodbury Tented Camp er en af de skjulte juveler i den østlige Kap, gemt i en afsides krat på bjergskråning med udsigt over Bushmans flodsletter.

Ti komfortable en-suite telte på hævede baser, hver med sin egen private dæk, giver gæsterne mulighed for at nyde en sjælden intimitet med naturen. Hvert telt har varmt rindende vand, mulighed for king-size eller twin senge og elektriske tæpper til de hyggelige aftener. Også i porteføljen er to familie telte, der forbinder via en balkon, så familier kan nyde den afrikanske busk sammen.

To gange dagligt spil drev med en af vores venlige og professionelle guider giver mulighed for spændende Big Five spil visning og uforglemmelige solnedgange i bushen. Lejrlivet er centreret omkring det strå-og-lærred spise- og loungeområde med dens ekspansive dæk med udsigt over Woodbury-sletterne. En bred vifte af vildt såsom zebra, giraf, bøffel og elefant kan ofte ses fra dækket, mens det uforglemmelige skrig af fiskeørne ekkoer på tværs af dalen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål