WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Sted: I et fjerntliggende område af Kaokoveld, med grusstrøgne sletter og tørre flodbede, der tegner fascinerende dyreliv, ligger Hoanib Skeleton Coast Camp. Udforskninger af dette isolerede, men forskelligartede område foregår via naturdrev langs flodlejens smalle bånd af vegetation, hvor der kan findes et overraskende væld af ørkentilpassede dyr; mens forskningscentret i lejren giver yderligere indsigt. Den nådesløse Skeleton Coast med sine skibsvrag forbliver og støjende kolonier af Cape pels sæler er tilgængelige enten ved en fascinerende køretur eller flyvning, afhængigt af vejret.

Overnatning: De otte store en-suite telte (herunder en familie enhed), det vigtigste område og pool, se ud over en bred, robust dal, der skråner ned til den næstmest altid tørre Hoanib River.

Formål: Denne fuldt soldrevne lejr er et joint venture med de tilstødende konservatorier Anabeb, Torra og Sesfontein og er vært for forskere, der er engageret i at bevare ørken-tilpasset løve, brun hyaena og meget mere.

Unikke salgssteder

Tør flodleje giver god ørken-tilpasset spil: fra elefant til lejlighedsvis løve og brun hyaena
Adgang til Skeleton Coast med sine enorme Cape pels sæl kolonier og skibbrud forbliver
Indsigt i området og dets dyreliv på Forskningscenteret

Show More
Show Less

Enquiry Form

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål