WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Hoanib Skeleton Coast - Nature drives

Naturens drev viser landskabets størrelse og giver de bedste muligheder for at se ørken-tilpasset dyreliv. Morgen- eller eftermiddagsdrev er tilgængelige samt heldagsudflugter.

Show More
Show Less

Hoanib Skeleton Coast - Guided nature walks

Guidede naturvandringer fra lejren er en spændende måde at komme tæt på og personlig med ørken-dyreliv. Ud over muligheden for at spotte store spil, er det også en god mulighed for at studere de mindre skabninger og det fascinerende planteliv af koncessionen.

Show More
Show Less

Hoanib Skeleton Coast - Excursion to the Skeleton Coast

På et ophold på tre nætter (eller mere) tilbydes heldagsudflugter til Skeleton Coast. Den fascinerende 4x4 tur til kysten tager dig via vildmarken og dyrelivet i Hoanib-floden og floodplain, som omfatter Klein Oases Spring og kørsel gennem en klitmark - mens Skeleton Coast selv afslører en stenet kystlinje med dens enorme Cape pelssæl kolonier og skibsvrag rester. Efter en picnic frokost giver returflyvningen tilbage til lejren et storslået perspektiv på din rejse fra luften.

Show More
Show Less

Hoanib Skeleton Coast - Day excursions

Disse ture opererer inden for vores koncessionsområde og på tilbud til alle gæster, forlader lejren tidligt om morgenen, inkluderer en picnic frokost og vender tilbage til lejren midt til sen eftermiddag. Det omfatter Mudorib Springs, udforske fjerntliggende områder i den sydlige del af vores tildelte eksklusive koncessionsområde, med de røde basalt landskaber i Damaraland. Blandt andre almindelige spilarter har gæsterne mulighed for at se Hartmanns bjergzebra og det ørkentilpassede næsehorn. I det nordlige og østlige område af Hoanib byder dalene på spektakulære landskaber.

Med forbehold af privat køretøj tilgængelighed, for at garantere denne udflugt et privat køretøj skal reserveres og betales for.

Show More
Show Less

Hoanib Skeleton Coast - Interaction with wildlife researchers

Præsentationer og interaktion med dyreliv forskere planlægges, når forskere er i lejr eller i nærheden. Disse omfatter al nuværende forskning, især det gode arbejde, der udføres af Dr. Flip Stander og hans team på den unikke ørken-tilpassede løve.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål