WeTu Analytics

Lango Camp

I dag vinder Odzala Discovery Camps - Ngaga Camp, Lango Camp og Mboko Camp - hurtig trækkraft med rejsende, der besøger de vestlige lavlandgorillaer, skovelefant, bongo og mange flere arter gennem en 4, 7 eller 10 nær rute mellem de 3 lejre.

Fjerntliggende områder i Afrika er truet og skal være kommercielt levedygtige for at blive beskyttet. Dette er en vision for Congo Congo Conservation Company - at anlægge en innovativ tilgang til banebrydende økoturisme i Congo-bassinet. Formålet med CCC er at være en bevaringsaktør ved at give merværdi til Odzala-Kokoua National Park og Dzanga-Sangha Special Reserve gennem udvikling af turisme, og hvert besøg tæller.

Lango Baï, en naturlig, sumpet clearing i skoven med store forekomster af mineraler, har en magnetisk attraktion for store flokke af afrikanske grønne duer og afrikanske grå papegøjer, samt for besætninger af skovbøffel om dagen og skov elefanter om natten. For fuglevogtere giver det gode muligheder for at se skovfugle, som nysgerrigt ikke er særlig forsigtige med mennesker, der går 3-4 m over jordoverfladen.

Lango Camps' seks gæstehytter er strategisk placeret i udkanten af Lango Baï med udsigt ud på den åbne baï, en af de mest arresterede visninger af enhver lejr i Afrika. Hytterne er konstrueret af naturlige materialer såsom lokalt vævede raffia palmepaneler og står på pæle over jorden. Hytterne har myggenet og eget badeværelse med varmt brusebad og toilet med toilet, og har en forhøjet 360° wraparound gangbro med udsigt over skoven og vidtstrakte baï.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lango Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål