WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Baï, en naturlig, sumpet lysning i skoven med store forekomster af mineraler, har en magnetisk attraktion for store flokke af afrikanske grønne duer og afrikanske grå papegøjer, såvel som for flokke af skovbøfler om dagen og skovelefanter om natten. For fuglekiggere giver det fremragende muligheder for at se skovfugle, som underligt nok ikke er særlig forsigtige med mennesker, der går 3-4 m over jordoverfladen.

Lango Lodges seks gæstehytter er strategisk placeret på kanten af Lango Baï med udsigt ud over den åbne baï, en af de mest arrestende udsigter over enhver lejr i Afrika. Hytterne er konstrueret af naturlige materialer såsom lokalt vævede raffia palmepaneler og står på stylter over jorden. Hytterne er komplet med myggenet og eget badeværelse med varmt brusebad og toilet. Der er en forhøjet 360° omsluttet gangbro med udsigt over skoven og den vidtstrakte baï.

Fjerntliggende områder i Afrika er truet og skal være kommercielt levedygtige for at blive beskyttet, og Kamba African Rainforest Experiences tager en innovativ tilgang til banebrydende økoturisme i Congo-bassinet. Målet er at være en bevaringsaktør ved at give merværdi til Odzala-Kokoua National Park og Nouabalé-Ndoki National Park gennem udvikling af turisme, og hvert besøg tæller. I dag vinder Kamba African Rainforest Experiences hurtig trækkraft med rejsende, der besøger det uberørte Congo-bassin for at opleve den tætte befolkning af vestlige lavlandsgorillaer, flokke af sjældne skovelefanter, genert bongo og mange flere arter gennem en 7-nat, 10-nat eller 11-nat Kamba Journey, der kombinerer Ngaga Lodge, Lango Lodge og Mboko Lodge.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lango Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål