WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Entumoto Safari Camp er en lille privat luksus Safari-lejr, som tilbyder en intim Safari oplevelse. Vi er placeret i en privat vinterhave (navngivet Siana), og det betyder, at vi tilbyder aktiviteter gå safarier, solnedgange, bush måltider og natspil drev i vinterhaven, som ikke er tilladt i parken. Privatlivets fred for dine spil drev i vinterhaven er en velkommen kontrast til dem i Mara, og da vi tillader vores køretøjer at gå off road, kan du få en reel og privat oplevelse med dyret.

Entumoto Safari Camps består af to lejre Entumoto Main Camp, som er Luksus og Entumoto Toto Camp, som er vores standard mulighed, Begge lejre er på samme sted og deler Main Lounge, restaurant og swimmingpool. Teltene på Main Camp er mere rummelige og har den bedste udsigt over vinterhaven, da de er placeret på bakken side, på den anden side Entumoto Toto Camp ligger på en dal. Entumoto Toto er lommevenlig.

Ideel til familier og små grupper, men alligevel speciel og privat for romantiske par og bryllupsrejsende. Entumoto er perfekt til alle, der ønsker at sætte pris på Afrika i intime, komfortable omgivelser med en swimmingpool lige uden for døren, samtidig med at opleve den barske vilde.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Entumoto Safari Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål