WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Main Camp - Double Room

(3 rooms)

Vi har 3 dobbeltværelser i hovedlejren. Hvert værelse har en stor veranda med en fantastisk udsigt ned dalen, en dobbeltseng, der også kan omdannes til to tvillinger, skab plads og et toiletbord samt en en-suite badeværelse med rør varmt brusere, to håndvaske, en loo, shampoo, balsam og krop vask leveres også.

Show More
Show Less

Main Camp - Family Suites

(4 rooms)

Vi har 4 familiesuiter i hovedlejren. Suiterne har hver 2 soveværelser, som kan indstilles som enten dobbeltværelser eller tvillinger, som hver især er en-suite med de samme bekvemmeligheder som dobbeltværelserne. Herudover rummer værelserne en opholdsstue med pejs, køleskab, 3 sofaer og skrivebord. En massiv veranda løber langs forsiden af familien suite med 2 sofaer og forskellige stole langs den.

Show More
Show Less

Entumoto Toto - Double Room

(3 rooms)

Vi har 3 dobbeltværelser i Toto Camp. Toto-dobbeltværelserne er indrettet på samme måde som værelserne i hovedlejren med en dobbeltseng, der også kan omdannes til to tvillinger, skabsplads, toiletbord samt eget badeværelse med rørsystemer varme brusere, to håndvaske, en loo og deres egen private veranda - men uden udsigt over Konservatoriet.

Show More
Show Less

Entumoto Toto - Family Suites

(3 rooms)

Der er 3 Toto familie suiter. Toto familie suiter har 2 soveværelser og en ensuite med de samme bekvemmeligheder som dobbeltværelserne.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Entumoto Safari Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål