WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Porini Tent

(5 rooms)

Porini Mara Camp indeholder kun 6 rummelige gæstetelte, hvoraf en af dem er en familieenhed, der har en central lounge, der forbinder teltene.

Teltene er rummelige og med en eksklusiv, men venlig fornemmelse. Telte er smagfuldt indrettet med lokalt materiale, og komfortable puder lavet af farverige tekstiler er blevet brugt til at føje til den eksotiske stemning. Sengene har komfortable madrasser og hyggelige dyner og tæpper og bløde håndklæder på badeværelset.

Hvert telt indeholder en dobbelt og enkeltseng med natborde, LED sengelamper, fakkel, garderobe til at hænge dit tøj, bagagebærer, en-suite toilet med spand bruser og håndvask, skrivebord med lampe, tæpper og stole og bord på verandaen til afslapning. Varmt vandflasker i hver seng for at jage kulden om natten.

Show More
Show Less

Family Unit

(1 room)

Familieenheden på Porini Mara Camp er et H-formet telt beliggende ca. 20 m fra hovedområderne. Enheden er lavet af høj kvalitet lærred, er rummelig, hver fløj måler 64 kvadratmeter og loungen er 16 kvadratmeter. Det består af to værelser med en lounge i mellem. Hvert af de to værelser har en king-size seng og en enkeltseng, den høje kvalitet, rummelige telt er smagfuldt møbleret og har soldrevne belysning, ensuite faciliteter (med varmt brusebad og flush toilet) og en privat veranda. Enheden er ideel til familier eller grupper af venner, der rejser sammen og er til samme pris pr. person som vores andre telte.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Porini Mara Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål