WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Game drives

Morgen, aften og nat delte spil drev. Solnedgange på naturskønne udsigtspunkter. Eskorteret busk går med Maasai krigere og safari guide. Bush morgenmad og bushfrokoster leveres også som en del af oplevelsen med fokus på at være ude i naturen med din kvalificerede Maasai guide og spotter.

Show More
Show Less

Sun-downers from scenic locations

Lige før solnedgang, når du er færdig med din oplevelsesrige eftermiddagstur, serveres drikkevarer og snacks fra et naturskønt sted for at nyde solens seværdigheder på tværs af savannaens sletter. Den typiske afrikanske safari Sundowner.

Show More
Show Less

Night Game-drives

Hvis ørkenen er magisk om dagen, lover den natteteater i en storslået skala. Ovenfor glitrer du en utrolig spangled baldakin af stjerner, og omkring dig ombrydes den bløde fløjl af den afrikanske nat, præget af løvens ru, tørre hoster, hyænens kakkling og kig-kighoste og fuglesymfoni. Eventyr.

Natten tilhører jægerne: løverne og leoparderne. Det er også det eneste tidspunkt, hvor du kan få et glimt af sådanne undvigende natlige skabninger som aardvarks, cape harer og bush babyer. Bedst af alt vil dit køretøj være udstyret med en kraftig håndholdt lampe, som kan bruges til at feje busken for observationer af krybende skygger og skinnende øjne. Lyset filtreres således ikke blinde dyrene.

Unikke for vinteroplevelsen, natspil drev er ikke tilladt inden for grænserne af nationalparker og reserver. Så de er den ultimative safari luksus, spil-visning udstyrsstykke og foto-mulighed

Show More
Show Less

Guided nature walks with Maasai warriors

At gå i busken giver dig mulighed for at opleve Afrika fra jorden, i de sikre hænder på din professionelle Maasai-kriger guide. Du behøver ikke være super fit, vi kan skræddersy turen efter dine evner og fitness niveau. Ved at slutte sig til os på en tur, vil du komme til at lægge mærke til alle de små ting, der er til rådighed i naturen, at du normalt bare ville gå forbi. Disse små detaljer, der overses på spildrev, bliver mere tydelige ud fra det langsommere tempo og lavere vinkel for at være til fods. Tænk på de fantastiske ingeniørfærdigheder og samarbejdsarbejde, der er involveret i skabelsen af en termithøj, for eksempel. Bird opkald, spor, insekter, planter og geologi. Alt får større betydning, og du får en langt dybere forståelse af dit miljø.

Bush vandreture tager dig til steder, der er utilgængelige for køretøjer, så du kan opleve og interagere med dine omgivelser på en mere afrundet måde.

Show More
Show Less

Bush picnics

Der er en noget næsten primal glæde ved at spise et måltid i den rå vildmark af den afrikanske savanne, mere så hvis indstillingen sker for at være Masai Mara, hvor det er meget muligt, at dine synspunkter er indrammet af fantastiske landskaber og storslåede dyreliv. En Picnic Frokost er normalt arrangeret under en hel dag spil udflugt i reserven, så man ikke behøver at gå tilbage til lejren til frokost, de ofte naturskønne omgivelser i naturen gør dette til en virkelig mindeværdig måltid.

Show More
Show Less

Hot Air Balloon Safari

Varmluftballon forlystelser er spændende i enhver indstilling. En luftballonsafari over Masai Mara National Reserve er dog en gang i livet oplevelse!

Selvom dette kommer mod en ekstra pris, anbefaler vi det stærkt. Oplev den spændende „hot air ballon safari over de bemærkelsesværdige lande i Afrika Maasai Mara. Glid dine øjne over de panoramiske sletter og udforsk de fantastiske funktioner i dalene, de mousserende floder og de frodige græsarealer foran dig.
Ind imellem kan lederne af blide giraf smedning grønne træer, sovende elefanter fejer i den kølige vind, elegante gazeller sprinkling i det store vidder, og flodheste gryder drysser i vandet ses.

Show More
Show Less

Safari Weddings

Hvor bedre at fejre dit bryllup end i en romantisk og rolige omgivelser, inden for fantastisk natur og omgivet af lyden af busken. Den multi-prisbelønnede Porini Mara Camp er perfekt til unikke civile ceremonier, fornyelse af løfter eller velsignelser. Bryllupsceremonier kan arrangeres på private, naturskønne udsigtspunkter med fantastisk udsigt over det spilfyldte landskab. Maasai traditionelle skikke og velsignelser kan medtages for at gøre en meget speciel og åndelig oplevelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Porini Mara Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål