WeTu Analytics

Amalinda Lodge

Rhino Tracking by Vehicle or Foot

Matobo Hills er en af de sidste bastioner af både sort og hvid næsehorn i Afrika. Den mest uforglemmelige safarioplevelse vil være en tilgang til denne truede art. Dette møde tilbydes inden for vores erfarne vejledningers færdigheder og viden. Bemærk venligst: For at spore næsehorn til fods skal gæsterne leje spejdere i nationalparker. Priserne er tilgængelige efter anmodning.

Show More
Show Less

Explore the sites of San Bushman Cave Paintings

Udforsk bakkerne, hvor mystiske nomader engang holdt deres hellige ceremonier. Den stenede granit topografi kan prale af mere end 2000 steder af San (Bushman) stammer og er sandsynligvis den rigeste kilde til San rock kunst kendt. Dette område, og flere berømte sten her — kendt for Ndebele folket — har åndelig betydning af svundne ritualer. Her kan du lære om deres prøvelser og trængsler, håb og forhåbninger.

Show More
Show Less

Visit the world famous tomb of Cecil John Rhodes

Kør gennem granit bakker i fodsporene på Cecil John Rhodes. Besøg hans verdensberømte grav kendt som „View of the World“, det er en historisk oplevelse ikke at blive glemt. Leander Starr Jameson er også begravet her og sammen med ånder af soldater dræbt i kamp af Matabele krigere, de samles rundt ved solnedgang, er der en bestemt åndelig tilstedeværelse. Denne „dwala“ er kendt som „bostedet for spiritus“ eller rettere „Amalindidzimu“, udsigten vil forlade dig åndeløs.......

Show More
Show Less

Cultural & Village Tours

Tag en tur til en afrikansk gård og kom ned på jorden med det lokale Matabele folk. Nyd deres nådige gæstfrihed, som de viser dig omkring deres „pole og dagga“ hytter. Brug denne lejlighed til at få et indblik i livsstilen for lokalbefolkningen og opleve deres kultur. Vi tilbyder en chance for at besøge en klinik, traditionel healer og lokal grundskole, hvor man begynder at forstå, uanset hvad modgang børn står over for, er en af deres grundlæggende ønsker at lære. Mange projekter på skolen, klinikken og børnehjemmet er afsluttet, og nogle er i gang gennem vores program for social ansvarlighed, The Mother Africa Trust.

Show More
Show Less

Relax beside our infinity rock pool

Tag i auraen og skønheden i Matobo Hills mens du slapper af ved siden af vores specialdesignede infinity-rock swimming pool.

Show More
Show Less

Walks/Hikes around Amalinda Lodge

At gå på vores ejendom er helt sikkert — du kunne støde ind i vortesvin, zebra, klipspringer, kudu, Impala, gnuber, Reedbuck, Duiker, steenbok, hyrax og et stort udvalg af fugleliv. Watch out for undvigende leopard, selv om han vil se dig først....

Show More
Show Less

Safari Spa

Forkæl dig selv med en fuld kropsmassage, manicure eller pedicure i vores Safari Spa sæt blandt kampesten i solnedgangsloungen.

Show More
Show Less

Paul Hubbard Tours

For bookinger og detaljer KONTAKT - resman@amalindacollection.co.zw

Rockkunst steder:
Matobo Hills World Heritage Site er hjemsted for en af de største tætheder af forhistoriske rock kunst steder i verden. Mere end 3000 steder er kendt i området, selv om kun en håndfuld er åbne for offentligheden af hensyn til bevarelse. Generelt er malerierne mere end 1500 år gamle og blev skabt af jæger-samler forfædrene til nutidens buskmænd. Malerierne, selvom smukke er ikke blot en rekord af hverdagen eller „kunst for kunst skyld“. De er en del af disse jægersamleres åndelige praksis, og gæsterne vil få mulighed for at høre mere om de fascinerende og mystificerende overbevisninger og ritualer bag deres skabelse.
De fleste steder er placeret på kanterne af granit kopjes (bakker) og nogle gå over ujævn jord er påkrævet. Nogle af de bedre bevarede huler kræver en lang vandretur og gøres bedst tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen for at undgå dagens varme. Hvis gæsterne ikke kan gå meget langt, kan der arrangeres alternative arrangementer for at besøge små, lettilgængelige steder.

Verdens udsigt (Rhodes grav):
Denne ikoniske bakke er kendt for lokale folk som Malindidzimu - boligstedet for velvillige ånder. Dwala er æret af det lokale Matabele og Kalanga folk længe før den ærkeimperialistiske Cecil John Rhodes nogensinde lagde sine øjne på det, og dwala er kendt som det sidste hvilested for grundlæggerne af Rhodesia. Cecil Rhodes, Leander Starr Jameson og Charles Coghlan er begravet i den levende sten, og et stort mausoleum indeholdende de jordiske rester af Allan Wilsons 34 modige soldater, der døde i et forsøg på at fange den sidste Matabele King er i nærheden. Landskabet fra toppen af bakken er fantastisk, mens det privilegium at beundre de udsøgte solnedgange med en drink i hånden, bytte historier, er et af de sande højdepunkter i ethvert besøg i Zimbabwe.
Et besøg her kan kombineres med en tur for at se en rock art site.

Umvukela! Slagmarker i Anglo Matabele-krigen, 1896:
Matobo Hills er det mest hellige sted i Zimbabwe. En sådan åndelig pragt er blevet arret af konflikter, mest voldsomt i 1896. Med denne tur sigter jeg mod at give besøgende en insiders opfattelse af borgerkrigen 1896 (kaldet Chimurenga I eller Umvukela) som det blev kæmpet i Matobo Hills World Heritage Site, velsagtens dens mest kritiske fase. Ved afslutningen af turen skal gæsterne have en dybtgående forståelse og forståelse af de vanskeligheder og muligheder, som modstridende kræfter står over for. Ebben og flow i krigens formuer vil blive realiseret på jorden, bragt til live på en vandretur i kampstederne i bakkerne. Gæsterne vil også blive udsat for storhed og skønhed i Matobo-området, dets historie og indbyggere. Denne oplevelse suppleres af de ekstra ture „All Rhodes føre til Matopos“ og „The Mzilikazi Footprint“.

Krig af krigere: Mzilikazi fodspor:
For første gang nogensinde i Zimbabwe, en chance for at spore de mægtige fodspor af en af de største krigere nogensinde, kong Mzilikazi, hersker over Matabele. Hvis du ønsker at blive drevet tilbage i tiden til de berusende dage i slutningen af 1800-tallet, så lad os bringe dig lugte, seværdigheder og rytmen i prækoloniale hjem og koloniale slagmarker i Matabeleland. Ebben og flow i krigens formuer vil blive realiseret på jorden og bragt til live på en vandretur i kampstederne i og omkring bakkerne. Gæsterne vil nedsænkes i storhed og skønhed af Matobo Hills World Heritage Site, dets historie og indbyggere.
Tre og fem dages ture ledet af Paul Hubbard, en professionel arkæolog, hvis historier tager dig tilbage i tiden med en vibrancy ud over sammenligning. Hosted på den berømte Camp Amalinda.

Bulawayo

Bulawayo af Gårsdagens - City Centre Tour:
Til sådan en ung bosættelse har Zimbabwes anden by Bulawayo en spændende melange af arkitektur og historie proppet ind i sin 126 blokeradius. Krig og belejring, boom og buste, udvikling og nedrivning - Bulawayo har forvitret politiske og økonomiske storme i mere end et århundrede. Utroligt har det på en eller anden måde formået at kombinere karakteren af en by og en landsby, en by, der belyser de kvaliteter Afrika og Vesten. Det er en stolt og uafhængig by. Med fokus på arkitektur og historie, vil denne vandretur fordybe den besøgende ind i livet i en udviklet afrikansk by og giver et unikt synspunkt på byhistorie i forbindelse med et udviklingsland i Afrika.

Jernbane Museum:
National Railway Museum i Bulawayo er et af de største museer af sin art i Afrika. Et af næsten alle lokomotiver, vognmænd og vogne, der nogensinde er brugt af de nationale jernbaner Rhodesia og Zimbabwe, er udstillet. Flere andre genstande i forbindelse med Zimbabwes jernbaners historie er udstillet, lige fra modeller og originale billetter til placering fra Royal Togs og Cecil Rhodes personlige vogn. Besøgende opfordres til at klatre inde i motorerne og forestille sig de berusende dage med damprejse i et fremragende museum.

Naturhistorisk Museum:
Nationale museer og monumenter i Zimbabwe skylder sin oprindelse til en lille gruppe af mænd (og meget senere, kvinder!) i Bulawayo, der dedikerede deres liv til at skabe et af de største museer på det afrikanske kontinent. Nationalmuseet, som det dengang var kendt, voksede fra et enkelt rum bag i det offentlige bibliotek til en enorm bygning, boliger samlinger fra næsten alle grene af naturvidenskab. I dag huser Natural History Museum den fjerde største samling af fugleprøver i verden, ottende største samling af pattedyr og vores samlinger af herpetofauna, fisk, insekter, hvirvelløse dyr og spindlere rang højt i Afrika for deres omfang og blotte antal prøver. Ud over at vandre gennem de fantastiske gallerier, min tur sporer oprettelsen og væksten af dette museum og afslører mange sjove og fascinerende historier bag de udstillede objekter og eksemplarer. Museet er en national skat, og jeg nyder altid at dele noget af denne spænding med gæster.


Imperiet af Monomotapa: Zimbabwes kultur ødelagt byer

Land af fremmede: Khami World Heritage Site:
Khami World Heritage Site ligger i kort køreafstand fra Bulawayo og er den næststørste stenby i Zimbabwe. Khami blev bygget i slutningen af Great Zimbabwes regeringstid og regerede det vestlige Zimbabwe og det østlige Zimbabwe i årtier, før de blev ødelagt i en borgerkrig i slutningen af 1600-tallet. På sit højdepunkt var det hjemsted for mindst 8000 mennesker, der kontrollerede de lokale guld-, metal- og elfenbensindustrier og handlede med omverdenen. Pladsen er omfattende, med imponerende terrasser og platforme bygget langs Khami-floden. Der tilbydes fuld og halv dag ture.

Spiritus og sten: Store Zimbabwe World Heritage Site:
Bygget og beboet i middelalderen, er dette den største stenbygget by i det sydlige Afrika. På sit højdepunkt var Store Zimbabwe hjemsted for mindst 18.000 mennesker regeret af en konge hjulpet af et aristokrati. Gennem deres dominans af handelsnetværk, landbrugsproduktion og en kompleks og fascinerende religion skabte herskerne i Great Zimbabwe et imperium, der strakte sig over det meste af det moderne Zimbabwe. Handel med guld, elfenben, kvæg og jern var befolkningen i det store Zimbabwe en del af et globalt handelsnetværk, der belønnede disse herskere med sjældne luksusvarer. Som hovedstad på over 250 lignende, men mindre steder samt utallige landsbyer har Great Zimbabwes enorme stenmure og rige arkæologiske opdagelser begejstret både besøgendes og forskeres fantasi. Studeret af arkæologer og historikere i over 120 år, har webstedet også været epicentres for mange ubegrundede kontroverser over, hvem der byggede det, hvornår og til hvilke formål. Takket være arbejdet udført af kompetente arkæologer siden 1905 er det uden tvivl kendt, at Great Zimbabwe blev bygget af forfædrene til det lokale Shona folk mellem 1250 og 1500 e.Kr. Mindst en hel dag - helst to - anbefales at udforske alt, hvad dette websted har at tilbyde. Den primære kilde til Zimbabwes stolthed i sin fortid - landet tager sit navn fra dette websted, og Great Zimbabwe er et websted, der ikke bør gå glip af nogen besøgende i Zimbabwe.

Fra „fremmede“ til „Destroyers“: Rozvi Ruinerne af DHlodHlo, Naletale, Zinjanja og Bila:
De fire ruiner er de bedst kendte af scoringer placeret i området mellem Shangani og Gweru. Hver fortæller en fascinerende historie om stigningen og faldet af herskerne i denne æra i det 17. og 18. århundrede. Rozvi-folket, kendt som destroyerne på grund af deres militære magt, kontrollerede dette område i over et århundrede. Deres magt blev kun brudt med ankomsten af Mzilikazi Ndebele i 1830'erne. Disse gamle stenbyer er en integreret del af historien om det moderne Zimbabwe. Beliggende i et område med fantastisk natur, lidt besøgt af turister, denne tur er en vigtig forret for dem, der er interesseret i Zimbabwes fortid.

Show More
Show Less

The " My Beautiful Home" Bicycle ride

Uanset hvor man er i verden, er hjemmet, hvor hjertet er. Det er der drømme er lavet, og hvor børn fødes og vokser. Væggene i et hjem udstråler velkendte dufte af moderen, foretrukne måltider og fædre rør. Disse vægge har set latter, sorg og tårer, genforeninger og farvel, fødsel og tab. Hjem er et sikkert tilflugtssted, en sikkerhed og komfort, og det er derfor, så meget kærlighed, omsorg og opmærksomhed er givet til det. Hvert hjem har et personligt stempel af kærlighed og stolthed, der gør det individuelt og unikt

Afrikas Homesteads er nogle af de mest ekstraordinære i verden. De er lavet helt for hånd, normalt en familieaffære, kun ved hjælp af hvad naturen giver. Træpæle skåret fra indfødte træer, der understøtter søde lugtende afrikanske jordovn murværk, fyret og bagt i hjemmelavede ovne. Indviklet græs stråtækkende giver et tæt vævet tag, der adskiller de kærligt polerede gulve og stjernerne. Rige muddervægge glattet i hånden er malet og indrettet i stilarter og farver forbundet med beboeren familie. Flittigt fejede værfter er hjemsted for tilfredsstillende clucking kyllinger og normalt en arrogant og formidabel udseende hane. Et centralt skyggefuldt træ er mødestedet under dagens varme, hvor kvinder huck majs og mænd taler om regnen og deres dyrebare kvæg.

MBH17A velplottet og omhyggeligt planlagt cykelrute gennem disse landsbyer og landdistrikter boliger i Matopos er en gang i livet oplevelse. Det er en spand liste mulighed for at røre selve essensen af livet på landet og føle Zimbabwes varme hjerte og sjæl. En chance for at pedalere dig vej gennem pulsen i Afrika. Hvert hjem er anderledes. Autentisk og ukonstrueret, uden planlægningstilladelse nødvendig. Der er ingen duplikering eller karbonkopi. Hvert hjem er fuldført. Dette er et levebrød, hvor mindre er bestemt mere. En overdosis af livet i al sin enkelhed — men det er her, I vil se de bredeste smil og høre det mest ægte latter.

Familieværdier er kernen i Amalinda-samlingen. En familiedrevet virksomhed, der kender betydningen af komfort og sikkerhed i hjemmet. „My Beautiful Home“ er en personlig fejring af familiens flok, og de er glade for at tilbyde dig denne utænkelige hjertevarmende mulighed. Der er ikke andre lignende i Zimbabwe. Matopos er hjemsted for nogle af de mest utrolige landlige gårde og deres stolte beboere er glade for at dele deres varme gæstfrihed og deres hjem brande med dig.

Kontakt venligst Amalinda Collection for flere detaljer og lad os introducere dig til „My Beautiful Home Cycle Tour.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Amalinda Lodge

Fornavn
Efternavn
Email Adresse
Telefon Nummer
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål