WeTu Analytics

Tsitsikamma Village Inn

Tsitsikamma Village Inn ligger i landsbyen Storms River på den smukke Garden Route, og tilbyder en unik form for indkvartering. De fleste af vores værelser er beliggende omkring en typisk landsby grøn. Disse bygninger repræsenterer mange af de forskellige bygningsformer, der skulle findes i Cape Colony i 1800-tallet.

Restauranten Oude Martha serverer solid og lækker morgenmad, frokoster og aftensmad. Andre populære restauranter på stedet omfatter den karakteristiske Hunter's Pub og den uformelle Cafe Bacchus. Næste dør til hotellet, er Marilyn's 60s Diner, hvor du vil nyde en tur ned hukommelse lane med vintage motorcykler, biler, memorabilia og en typisk diner menu. Nyd en Ale eller Weiss i vores mikrobryggeri, som også tilbyder en række andre sydafrikanske håndværk øl.

Vores hotel er en fantastisk base hvorfra at udforske de naturlige attraktioner og eventyr muligheder i regionen, og der er mange måder at gøre dette fra vandrestier, mountainbiking og hesteture til træ-top baldakin ture og bungee hoppe. Mellem udflugter er gæsterne velkomne til at slappe af omkring den mousserende swimmingpool eller underholde sig selv i spillelokalet. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet. Værelset omfatter aircondition, varme, elektriske tæpper, tv samt faciliteter til at lave te og kaffe.

Hotellet er kendt for sin gode mad, gamle verden charme og har været en favorit i mange år!

Show More
Show Less

Enquiry Form

Tsitsikamma Village Inn

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål