WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Kanga Pan ligger i den fjerneste del af verdensarvslisten i Mana Pools. Den 12-sengs luksus teltlejr har en-suite badeværelse med udendørs brusere og håndvaske med udsigt over vandhullet. To af teltene er luksus familie/bryllupsrejse telte med deres egen private spise- og opholdsområde. Hovedområdet har en behagelig lounge og spiseplads, der giver dig uafbrudt udsigt over et meget aktivt vandhul. Slap af i loungen på øverste dæk i skyggen af en mahogni eller sidde på dækket nedenfor nær plaskebassinet og nyd Kanga - det gamle Afrika i en ny æra.

Det forskellige område har flere vlei-linjer, flodsystemer i Ruckomechi-floden, og blandede skovtyper fra Mopane skov til Jesse busk og flodskove. Kanga Pan i sig selv er den eneste kendte vandkilde i det tilgængelige område hele året, hvilket gør det til et knudepunkt for dyrelivet og en fornøjelse at udforske til fods. Uberørt og uudviklet, dette område giver dig en ren, uspoleret, privat afrikansk safarioplevelse.

Udover spildrev, fugleture og vandreture, en times kørsel bringer dig til Zambezi-flodsletterne i Mana Pools. Kanga fungerer godt i samarbejde med Zambezi Expeditions for at give gæsterne et samlet overblik over de indre og flodoplevelser, der er tilgængelige i Mana Pools, et af de sidste tilbageværende „uberørte“ vildmarksparadiser.

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål