WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Kanga Pan ligger i den fjerneste delen av World Heritage Site i Mana Pools. Den 12-sengs teltet lejr har en-suite badeværelse faciliteter med udendørs brusere og håndvaske med udsigt over vandhullet. To af teltene er familie/bryllupsrejse telte med egen private spise- og opholdsområde. Hovedområdet har en komfortabel opholdsstue og spiseplads med uafbrudt udsigt over et meget aktivt vandhul. Slap af i den øverste dæk lounge i skyggen af en mahogni eller sidde på dækket nedenunder nær splash pool og nyd Kanga − det gamle Afrika i en ny æra.

Det mangfoldige område har flere vlei linjer, flodsystemer i Ruckomechi-floden og blandede skovtyper fra Mopane skov til Jesse busk og flodskove. Kanga Pan selv er den eneste kendte vandkilde i området, der er til rådighed hele året, hvilket gør det til et knudepunkt for dyrelivet og en fornøjelse at udforske til fods. Dette område er uberørt og uudviklet og giver dig en ren, uspoleret, privat afrikansk safarioplevelse.

Udover spil drev, fuglekiggeri og vandreudflugter, bringer en times kørsel dig til Zambezi-flodsletter i Mana Pools. Kanga fungerer godt i samarbejde med Zambezi Expeditions for at give gæsterne et samlet overblik over indlands- og flodoplevelser til rådighed i Mana Pools, en af de sidste „uberørte“ vildmarksparadiser.

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål