WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Game Drives

Spildrev på Kanga Camp er altid fulde af overraskelser. Safarier i denne spilrige region i Zimbabwe betyder, at der er almindelige observationer som leopard og vilde hunde. I tørsæsonen er der ofte ikke brug for spildrev, da spillet kommer direkte til panden foran Kanga, hvor der pumpes ferskvand hele dagen. At være den eneste gryde inden for en radius af 10 km bringer dette den sande betydning til en lænestol Safari.

Show More
Show Less

Walking Safaris

At gå på Kanga Camp er helt fantastisk Med vejledning fra en af vores professioanl guider i lejren, er at gå i Mana Pools en af de tætteste ting, vi kan komme til at være i den fuldstændige vildmark. Lær at kende floraen i regionen eller spore løver til fods. En tur i Mana Pools er noget helt særligt.

Show More
Show Less

Armchair Safari

Slap af på den øverste dæk lounge under skyggen af en mahogni eller sidde på dækket nedenunder nær splash pool og nyd den uafbrudte udsigt over Kanga Pans hyperaktive vandhul, når dyrene kommer til dig - den perfekte „lænestol safari“. Lænestolen Safari opleves bedst i den tørre sæson, når vandstanden er lav.

Show More
Show Less

Bird Watching

Glæde i opkaldet af den afrikanske skimmer, fotografere den sydlige carmin bieater og Narina trogon. Eller bare læne sig tilbage og nyde deres smukke sange.

Show More
Show Less

The Hide

Denne unikke funktion i vores væld af lejre tiltrækker en række dyreliv såsom elefant, leopard, vilde hunde, antilope og fuglearter. Kangas unikke skjul er et højdepunkt for fotografer og tilbyder en smuk måde at opleve naturen fra et sikkert og medrivende udsigtspunkt. At fange en kobbersolnedgang badet i det bløde, gule lys fra „magisk time“ er en oplevelse, man ikke må gå glip af.

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål