WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

FROKOST OG MIDDAG

Vi mener, at vores madoplevelse er et udtryk for årstiderne, hvor klassiske bistrofavoritter serveres med de fineste sydafrikanske detaljer. Vores historie er enkel; den bedste mad starter med de bedste ingredienser.

Med udsigt over et hav af vinmarker og olivenlunde plantet på Simonsberg spænder vores udsigt fra terrassen hele vejen ind i Banhoek-dalen.

Indenfor er David Collins Studio-designet interiør med buede orange læderbanketter og håndplukket kunst. Kom med os for en unik madoplevelse i den udsøgte indstilling af Delaire Graff Estate.

Show More
Show Less

Indochine Restaurant

BREAKFAST (kun hytte gæster); Frokost & middag

Vores asiatisk inspirerede retter på Indochine er et stemningsfuldt, fint spisested, hvor delikate smagsoplevelser kommer til live, og hver ret er synonymt med vitalitet, wellness og sund livsstil. Oplev asiatiske tapas forvandlet til en kunstform, eller oplev en teceremoni, find signaturretter som svinekød mave og and — alt bliver serveret for at skabe en alt-sensorisk madoplevelse.

Kom og nyd hvert øjeblik af udsøgt afbalancerede asiatiske smagsoplevelser i vores intime omgivelser. Indvendigt skaber en levende blå og kobberfarvepalet en beroligende kulisse. Spis under de fantastiske Swallows i Flight kunst installation, skulptureret af Lionel Smit og Andre Stead, hvor over 1300 svaler bliver en del af den utrolige udsigt, der strækker sig over til Taffelbjerget.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål