WeTu Analytics

nThambo Tree Camp

Game Drives in the Klaserie

Et af hovedfunktionerne i en safari er et 4x4 spildrev. På spil drev er du i stand til at komme meget tættere på store spil end på en selvkørende safari, som du styres af erfarne rangers og i passende køretøjer. Dyrene vænnes generelt til køretøjet. Dette giver dig mulighed for at komme inden for fem til 10 meter fra de store dyr - og sikkert!

Alle spildrev udføres i åbne 4 x 4 Toyota Land Cruisers; som er perfekte til fotografiske og videomuligheder. Eftermiddagskampene kører normalt kl. 16.00 og omfatter spil spotting sent på eftermiddagen, en sundowner stop og et spil drev, der fortsætter ind i natten.

Show More
Show Less

Bush Breakfasts and Dinners

Teamet på Nthambo er fleksible, når det kommer til gæsternes behov og vil gøre alt for at sikre en særlig occassion fejres. Bush middage og morgenmad arrangeres ofte i løbet af festsæsonen, efter anmodning eller hvis der er en gruppe venner, der rejser sammen.

Hvis dette er noget, du gerne vil have os til at arrangere, bedes du anmode om dette på forhånd.

Show More
Show Less

Bush Walks

Vores standard morgen procedure er at tage gæster ud på et spil drev, men hvis gæster er interesseret, kan vi arrangere en busk gåtur efter morgenmaden.

Alle Walking Safaris ledes af kvalificerede rangers, der har haft intensiv specialiseret træning i nærmer farligt spil, og vi demonstrerer, hvordan man opfører sig, når de møder dyr. Ud over at give dig mulighed for at se de større pattedyr til fods, vil rangers give værdifuld viden om den omgivende vegetation.

En busktur giver dig mulighed for at spore dyr til fods og lære, hvilke typer spor forskellige arter forlader, når du krydser busken. Bush vandreture er en fantastisk måde at fordybe dig i seværdigheder og lyde i Afrika.

Show More
Show Less

Enquiry Form

nThambo Tree Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål