WeTu Analytics

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge, i Tsavo East National Park ligger på den skyggefulde nordlige bred af Voi-floden, og har udsigt over den berømte Aruba Dam.

Dybt i ørkenen ligger dette lille stykke af himlen; Ashnil Aruba Lodge. Samtlige 46 rummelige Lodge værelser og 6 luksustelte, der vender ud mod Aruba Dam, er velmøblerede. I den fredfyldte atmosfære af visning dæk nyde at se dyr og fugle omgivet af natur og cosseted af omsorgsfulde personale. En svømmetur i den dejlige swimmingpool garanterer den største afslapning.

Tsavo East National Park er tilgængelig med vej; kun 2 timers kørsel fra Mombasa. 6 timers kørsel fra Nairobi by Road og 3 timer med tog.

Gå ikke glip af et spil drev erfaring som Tsavo mandløse løver er et must se! Nyd vores gæstfrihed i baren og lækre måltider tilberedt af vores kok. Sov trygt i smukke, komfortable omgivelser efter en vidunderlig dag med dyreliv visning.

The Aruba Dam er en af de mest bemærkelsesværdige vartegn i Tsavo East. Dæmningen har dannet et stort reservoir, der er en stor attraktion for mange dyr og et rigt fugleliv; der er over 200 fuglearter på Aruba.

Også på Ashnil Aruba kan vi arrangere en særlig bryllupsceremoni for dig; hvor du kommer til at udveksle løfter i teater af dyreliv eskorteret af Maasai eller Samburu traditionelle dansere, bushmiddage, bushmorgenmad og picnic frokoster.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ashnil Aruba Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål