WeTu Analytics

!Xaus Lodge

Wilderness walks

Om morgenen gåture med guiderne vil du 'læse avisen' om aftenen før — se dyrenes sporer, blive undervist om planter og ørkenliv. Den tilbagelagte afstand afhænger af gæsternes evner og interesse.

Der er også midt om morgenen vandreture forudsat, hvor du går ud på saltpander og lærer helt, hvor vidtrækkende og ekspansive disse ørkenpander virkelig er.

Show More
Show Less

Visiting the Local Craft School

! Xaus Lodge ejes af de lokale“ Khomani San og Mier samfund. Gæsterne inviteres til at møde crafterpå skolen, og få et indblik i det moderne liv i det elokale Bushman samfund, samt en mulighed for at købe kunsthåndværk fra de oprindelige kunstnere.Skolen er oprettet for at give ældre mulighed for at videregive traditionelle færdigheder til den yngre generation, der ikke har nogen nødvendigvis leve en traditionel livsstil. Gæsterne vil således opleve samspillet mellem gamle traditioner og moderne livsstil.

Show More
Show Less

Game Drives

Eftermiddags- eller aftenspil tilbydes, så gæsterne kan se klitterne. Mens fugleobservationer er hyppige og smukke, er andre observationer uforudsigelige og fascinerende.

Show More
Show Less

Sundowners on the Dunes

Gæsterne er velkomne til at nyde den godbid af solnedture på klitten og se - og høre! - dagen omkring dem

Show More
Show Less

Night viewing and Stargazing

Givet! Xaus' afsondrethed fra omgivende lys, dens nattehimmel er spektakulær. Lær om stjernebillederne med dit blotte øje, eller se Mælkevejen gennem vores teleskoper.

Show More
Show Less

Auob River Game Drive

Denne flod drev er frit tilgængelig for gæster, der opholder sig i fire nætter og kan diskuteres og arrangeres for gæster, der ønsker det, mod et opkrævningsgebyr.

Show More
Show Less

Enquiry Form

!Xaus Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål