WeTu Analytics

Ngoma Safari Lodge

Ngoma Safari Lodge ligger i Chobe Forest Reserve kun 3 km fra Chobe National Park (en region kendt for sit fremragende dyreliv, især den berømte Chobe Elefanter, og hjemsted for mere end 75 pattedyr og 450 fuglearter), har en ærefrygtindgydende udsigt over Chobe-floden og flodsletter.

Lodgens centrale område omfatter en velindrettet stue, spisestue og barområde samt en dyb pool. Hver private suite, der vender ud mod floden, tilbyder et roligt tilflugtssted, og er en af kun otte luksuriøst indrettede og rummelige hytter, hver komplet med badekar, indendørs og udendørs brusere og en privat udendørs opholdsstue med en „opdaterings- og afslapningspool“.

På grund af beliggenheden i Chobe Forest Reserve kan lodge tilbyde gåture med professionel guide samt natkørsel. Aktiviteterne omfatter en hel dag safari bestående en køretur i Chobe National Park, et krydstogt og en picnic frokost, dag eller nat drev, gåture og birding. Besøk til den lokale landsbyen kan også arrangeres.

Ngoma Safari Lodge, der er udviklet med Chobe Enclave Conservation Trust, er forpligtet til at gøre en bæredygtig forskel for lokalsamfundene og deres miljø.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ngoma Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål