WeTu Analytics

Twelve Apostles Hotel & Spa

Azure Restaurant

Fin spisning og utrolig udsigt

Nyd de fineste indfødte og internationale retter på tilbud i vores ekstremt populære Azure Restaurant. Christo Pretorius, Executive Chef, er klar til at skabe et udvalg af udsøgte retter, herunder kød, skaldyr og vegetariske retter.

Fra vores dejlige forret udvalg eller de delikate friske østers til hoved, vil dine smagsløg blive infunderet af de fineste økologiske ingredienser.

Afrund det perfekte måltid med en dejlig sød dessert. Beas dobbeltbagt cheesecake, taget på vores fantastiske terrasse med udsigt over havet, vil virkelig give dig mulighed for at opleve magien i Azure!

Friske, lokale og sæsonbestemte retter
En moderne fransk menu med en karakteristisk sydafrikansk indflydelse
The Twelve Apostle er anerkendt som et af Sydafrikas bedste steder at spise og spise, og byder på årstidens friske retter. Vores moderne franske menu med sydafrikanske påvirkninger opdateres regelmæssigt af chefkok Christo Pretorius.

I 2013 debut på den eftertragtede American Express Platinum Fine Dining Awards liste.

Mere end 95% af punkterne på menuen stammer fra Vestkap i overensstemmelse med hotellets ansvarlige og bæredygtige miljøpolitikker og følger retningslinjerne for bedste praksis fra Sydafrikas bæredygtigt fiske- og skaldyrsinitiativ.

Fine vine
Fra vores kælder en prisbelønnet oplevelse
Sommelier Gregory Mutambe og hans team af vinforvaltere er klar til at rådgive gæster i den prisbelønnede Azure Restaurant. Han har en sand passion for vin og mad sammen med mange års erfaring i både lokale og internationale vinkonkurrencer, som har gjort det muligt for ham at udarbejde et omfattende vinkort til glæde for vores gæster.

Den vinliste, han har skabt, er virkelig imponerende, og har modtaget forskellige branchepriser i løbet af det seneste årti, herunder opretholdelse af en Diamond rating i Diners Club Wine List Awards afholdt årligt landsdækkende. Gæsterne vil finde ikke kun et fremragende udvalg af vinens store navne, men også et spændende udvalg af mindre kendte flasker. Mange af de anførte vine er tilgængelige ved glasset, herunder et udvalg fra den berømte sydafrikanske ejendom Bouchard Finlayson.

Gregory hjælper spisende gæster med den perfekte vinparring under måltiderne, og arbejder tæt sammen med chefkokken Christo Pretorius om at skabe de perfekte parringer.

Han citerer den franskfødte mester Sommelier, mester i vin og verdens bedste Sommelier, Gerard Basset som inspiration og siger om sit erhverv: „Hvis du vil blive sommelier, skal du have en ægte passion for vin og være forberedt på at arbejde ulige timer, weekender og helligdage. Dette bør ikke afskrække dig, da eksponeringen for forskellige vine, du modtager, og de utroligt interessante mennesker, du møder fra hele verden, giver den mest glædelige oplevelse, du nogensinde kan få. Du bliver ganen for gæster, der stoler på din viden og evne, hvilket er bare bemærkelsesværdigt.“

Show More
Show Less

The Café Grill

Afslappet spisning 24 timer i døgnet
Vores al fresco stil eaterie tilbyder en afslappet og afslappet madoplevelse og nyder fabelagtig flot udsigt over bjergkæden indrammet af den naturlige skønhed af den oprindelige flora.

Den fleksible menu, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, betyder, at du kan nyde en menu i Californien på et hvilket som helst tidspunkt, herunder morgenmad, hvis du stadig arbejder i en anden tidszone. Nyd alt fra velsmagende salater og sandwich til den mest ærlige hamburger i Cape Town eller et stykke grillet fisk fanget frisk på dagen. Om sommeren tilbyder vi en omfattende ismenu og frisk frugt.

Show More
Show Less

The Leopard Bar

Se solen gå ned med din favorit tipple
Det perfekte sted at slappe af med venner, familie og kolleger, mens du nyder levende underholdning fra mandag til lørdag aften. Bevist sig at være en yderst populær blandt lokale såvel som gæster, tilbyder vi en fuldt udstyret bar byder på mange forskellige cocktails. Et fint udvalg af cognac og en imponerende samling af havne er tilgængelige, ligesom et bredt udvalg af cocktails, herunder den fashionable „Cosmo“ og Vanilla Chocatini; en martini lavet med Stolichnaya vanille vodka og hvid crème de cacao, garneret med en chokoladeflake og maraschino kirsebær. Vores professionelle bar bud er klar til at tage din ordre og vil endda skabe en cocktail med dine foretrukne ingredienser!

Leopard Bar er også et godt sted at nyde „Tea by the Sea“, en lækker eftermiddagste med alt tilbehør, herunder chokolade brownies, cremescones, fingersandwich og et udvalg af de bedste te og kaffe. Det betragtes som noget af en institution af de lokale.

BAR OPLEVELSER:

Gin og Canapé smagning oplevelse:
Læn dig tilbage og slap af i Leopard Bar med en botanisk Gin og Canapé Experience.
Vi vil parre din gin og tonic med tre lækre canapéer designet af vores Chef Nicholas Goldschmidt. Nyd hver gin med sin egen særlige smagsprofil, som du kan eksperimentere med, alt imens du er vært for vores talentfulde barteam i hele din oplevelse.

Gin Making Erfaring:
Deltag os for en fantastisk Gin Making Experience.
Tilgængelig hver fredag fra 17:00, slutte sig til os for en sjov fyldt aften, hvor du laver din egen gin i The Gin Lab. Nyd en velkomst gin og tonic, som omfatter en række lokale foderplanter, efterfulgt af butler-stil canapéer hele aftenen, mens vores talentfulde Mixologist guider dig gennem den vidunderlige verden af gin og dens overflod af smag.

Håndværk Øl og Canapé Erfaring:
Vi har håndværk øl og håndværk cider smagninger parret med Chef Christos gourmetcanapéer.
Fans af høj kvalitet brygger kan finde ud af mere om de forskellige stilarter og brygning metoder og de perfekte mad par.Hosted af vores team af bartendere, vil gæsterne være i stand til at smage fem, lokalt producerede brygger, sammen med et udvalg af perfekt matchede canapéer udarbejdet af Executive Chef Christo Pretorius - Ja. (Private smagninger til rådighed for mellem to og 20 gæster).
24 timer i forvejen reservation er påkrævet når som helst fra
Klokken 10.00. Midnat.

Te ved havet:
Vores „Tea by the Sea“ service er kendt for sit lækre, friskbagte udvalg af varme scones, cupcakes, macaroons og lækre fingersandwich, sammen med vores fineste udvalg af duftende te og kaffe.
Gæsterne kan forkæle sig selv i 'Tea by the Sea' oplevelse, som regelmæssigt toppet op for at nyde så meget som du gerne vil, serveret bordside dagligt fra 10h00 til 16h00. Vores generøse gæstfrihed, med utrolig udsigt over havet og bjergene, gør dette til en institution med de lokale og den perfekte beliggenhed for en særlig lejlighed. Denne smarte affære er den ideelle måde at fejre enhver særlig lejlighed på.
Gruppereservationer er velkomne (vilkår og betingelser gælder).

Show More
Show Less

The Conservatory

Et roligt rum til at tage te og beundre udsigten
Nyd den spektakulære udsigt over bjergkæden Twelve Apostles, mens du slapper af i den rolige vinterhave eller nyder din yndlingscocktail fra The Leopard Bar menuen. Du skal blot slappe af med en bog eller nyde „Tea by the Sea“ med lækre hjemmelavede scones, syltetøj, cupcakes, fingersandwich, tærter og andre lækre delikatesser.

Skønt det er ideelt til stille tid, kan konservatoriet også bruges udelukkende til intime middage, babybrusere, hønsfester, bogklubber eller endda som break-away lokale til konferencer.

Løft gin til et andet niveau
Slut dig til en fantastisk, Gin Tasting Experience. Hver dag fås en flyvning på tre lokale gins, der er parret med tre forskellige toniske farvande, sammen med et udvalg af botaniske og krydderier, som du kan nyde med din egen unikt fremstillede blanding. Hver gin har sin egen særlige smagsprofil, som du kan eksperimentere med, alt imens du er vært for vores talentfulde barteam i hele din oplevelse.

Gin og canapé smagning oplevelse parrer din gin med tre kanapéer specielt designet af Chef Nicholas Goldschmidt. 24 timers varsel kræves for bookinger.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Twelve Apostles Hotel & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål