WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Nkorombo er Serians teltede mobillejr, der ligger på en privat campingplads ved floden Masai Mara Reserve. Denne tætte lille opsætning er fyldt med karakter med udsigt over den farende Mara-floden, sprængfyldt med grinende flodhest og slank krokodille. Ligesom hos Serian og Ngare Serian er livet på Nkorombo afdæmpet og roligt. Lejren ligger blandt en bevoksning af vilde oliven og orange croton, lige ved siden af en livlig saltslikke, der regelmæssigt har sort næsehorn, og løve og leopard på udkig efter drab... Der er masser af bytte i dette område, og det er det perfekte sted for spektakulær spilvisning.

Denne ene har mere af en traditionel teltet følelse end Serian og Ngare Serian — Nkorombo er grundigt lærred, og rører som de gamle safaribrusere er et nik til forskellene mellem faste og mobile lejre.

Det er designet til at blande problemfrit ind i de fantastiske omgivelser og består af fem rummelige selous stiltelte, som er pyntet ud i safaristil af yore: læder, forvitret træ, bløde dele af bomuld, alle giver accenter til den essentielle, smukke og komfortable stil, der definerer Nkorombo. Der er eget badeværelse med en blanding af vildmarken og luksus med skylletoiletter og spandbrusere.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Serian's Nkorombo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål