WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Game Drives

Hjørnestenen i en safarioplevelse hos Serian er, at hver gruppe har deres eget åbne safarikøretøj og deres egen dedikerede guide og spotter. Den frihed, som dette giver dig, er nøglen til at få mest muligt ud af dit ophold: Gå, hvor dagen fører dig hen, uden begrænsninger i faste tidsplaner eller passer ind i andre folks planer. Intet andet end personligt ønske skal diktere, hvad du gør.

Vores køretøjer er specielt skræddersyet til at være en klatreramme og en fotografs ekstra værktøj. De er komfortable, i stand til at håndtere terrænet, og dække afstanden.... Og var designet til sol, regn, vind og frem for alt følelsen af at have så lidt som muligt at adskille dig fra det, der er derude.

Vores guider og observatører er fortrolige med disse særlige steder, så de kender alle dens hemmeligheder og måden, dyrene interagerer med det, fra de subtile ændringer af årstiderne, til stadierne i en livscyklus, til den flora, der opretholder det hele — de er nøglen, der kan låse det hele op for dig.

Når den nedgående sol nærmer sig, kan du vende tilbage til lejren og slutte dig til os rundt om lejrbålet — det perfekte samlingssted til at dele en drink før middagen og historier om den svindende dag.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Serian's Nkorombo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål