WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

Standard Suite : King

Dette er en af vores to smukke king bed suiter i de vigtigste lodge bygning. Denne suite har eget badeværelse med stenbadekar og brusebad samt privat terrasse med udendørs siddepladser, som alle har udsigt over vores feje dal under hytten.

Show More
Show Less

Standard Suite : King/Twin

Dette er den anden af vores to smukke king bed suiter i de vigtigste lodge bygning. Denne suite har eget badeværelse med stenbadekar og brusebad samt privat terrasse med udendørs siddepladser, som alle har udsigt over vores feje dal under hytten.

Show More
Show Less

Honeymoon Suite (Main Building)

Vores smukke bryllupsrejse suite i hovedlodbygningen er det perfekte sted at slappe af, mens du bor på Tamodi. Dejlig og stor på 75m 2. Denne suite har eget badeværelse med stenbadekar, indendørs og udendørs bruser samt privat terrasse med udendørs sæde

Show More
Show Less

Honeymoon Suite (Separate Building)

Slap af i et fritstående sommerhus væk fra hovedlodbygningen - denne suite er indbegrebet af privatliv og romantik! Denne suite er dejlig og stor på 75m 2 og har eget badeværelse med stenbadekar, indendørs og udendørs bruser samt privat terrasse.

Show More
Show Less

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 6

En af to smukke rummelige suiter, der deler en separat bygning, denne suite har masser af åben plads og luksus på 95m2. Med sin egen private dyb pool og semi-wrap rundt dæk, kan du fordybe dig i naturen på den ene side med en flot udsigt

Show More
Show Less

Honeymoon suite new separate building

Flygte til en romantisk indstilling, hvor du har din egen plads i et fritstående sommerhus væk fra hovedlodbygningen - denne suite er indbegrebet af privatliv og romantik! Dejlig og stor på 75m 2, denne suite har eget badeværelse med stort badekar.

Show More
Show Less

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 7

Den anden af vores to smukke rummelige suiter, der deler en separat bygning, denne suite har masser af åben plads og luksus på 95m2. Med sin egen private dyb pool og semi-wrap rundt dæk, kan du fordybe dig i naturen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Tamodi Lodge & Stables

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål