WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Daglige spildrev med professionelle guider og trackers giver den perfekte mulighed for at komme tæt på Afrikas utrolige dyr, mens sene eftermiddag drev afslører den undvigende magi natlige Afrika. Vores spildrev er alle udført i state-of-the-art Land Cruisers, hver med plads til maksimalt seks gæster. Under dit ophold på Singita Pamushana Lodge vil du sandsynligvis få øje på en bred vifte af dyreliv, herunder hvid og sort næsehorn, Lichtenstein hartebeest, zobel, nyala, klipspringer, gepard, vild hund, løve, leopard og en overflod af fugleliv.

Show More
Show Less

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måde at opleve bushen tæt og personlig. Din ekspert guide og tracker vil ledsage dig, mens du spore dyr til fods gennem ørkenen og udforske de storslåede planter og landskaber omkring dig.

Show More
Show Less

Fishing

Vand er en kilde til liv og skønhed, og intet sted er dette mere tydeligt end i den afrikanske bushs fjerne ro. Fiskeri ved dæmningen under lodge er den ideelle måde at opleve dette vidunder på første hånd. Drop i en lokke og se, hvilken dusør dagen vil bringe, mens din guide og tracker viser dig, hvordan de lokale fanger fisk ved hjælp af planter, der findes i området. Singita Pamushana kan prale af fremragende vildt fiskeri hele året, herunder Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) og havkat.

Show More
Show Less

Stargazing

Der er måske ikke mere transcendent erfaring end at se op på en fuld himmel af mousserende stjerner. Mennesket har haft en kærlighedsaffære med nattehimlen i århundreder og med meget lidt forurening og ingen bylys til at forringe stjernerne, vil jeres syn på himlen her være krystalklart — intet mellem jer og den store afrikanske himmel ovenover.

Show More
Show Less

Tennis

Oplev et spil tennis, som du aldrig ville have gjort før.

Nyd din tid på banen, mens du er omgivet af skønheden i den afrikanske ørken. Køl ned med givende forfriskninger og en dukkert i den nærliggende swimmingpool.

Show More
Show Less

Community Visit

Samfundsture giver gæsterne på Singita mulighed for at få indsigt i samfundslivet og den lokale Shangaan-kultur. Du vil være i stand til at være vidne til førstehånds den positive virkning af de blomstrende udviklingsprogrammer på plads og møde de fascinerende mennesker, der bor i disse samfund.

Show More
Show Less

Rock Art Site Visit

San Bushmen er en af jordens ældste kontinuerlige kulturer på jorden, de oprindelige jægersamlere, deres livsstil er et spejl ind i vores fortid. Tag en pædagogisk tur for at se San Bushmen rockkunst dateres tilbage titusinder af år og lære om deres bemærkelsesværdige livsstil.

Show More
Show Less

Wine Experience

Som en af Afrikas mest indflydelsesrige købere af vin, Singitas kældre er hjemsted for nogle af de mest efterspurgte private reserver og vintagevine, kontinentet har at tilbyde.

Uanset om du er en kender eller bare nyder et lejlighedsvis glas vin, vores erfarne sommelierer glæder sig over at introducere gæsterne til et stort udvalg af sorter fra hele verden.

Gennem Singita Premier Wine Direct kan gæster købe vine fra vores kældre: enten for at blive taget med hjem i slutningen af deres rejse eller bekvemt leveret til deres dør. Som et supplement til kælderindkøb har vi sikret tildelinger af meget begrænsede, efterspurgte vine, herunder 'Icons', 'Single Vineyard' og 'Limited Release' vine, direkte fra førende vingårde i Sydafrika.

Opbevaret i temperaturkontrollerede kældre er disse vine sandsynligvis ikke tilgængelige andre steder.

Show More
Show Less

Wellness

Den afrikanske vildmark tilbyder luksusen af ufiltreret tid og rum og er den ultimative ramme for fuldstændig afslapning, mens kontinentets helbredende energier er indkapslet i ritualer, der nærer og plejer.

Hos Singita, vores varige formål med at genoprette landet og dets dyreliv strækker sig til at tilbyde helbredende oplevelser til vores gæster på hvert berøringspunkt. De dedikerede behandlinger i vores massagerum udnytter de dybe fordele ved indfødte visdomme og æteriske olier, der slapper af, genopfylder og genopliver. Hver skræddersyet terapi kan tilpasses og tidsindstilles til præference, hvilket sikrer en fuldstændig personlig oplevelse.

Massagemenuen er designet til at fordybe gæsterne i deres smukke omgivelser, og alle behandlinger inkorporerer den fred og levende energi for at genoplive og nære sjælen.

Show More
Show Less

Fitness Centre

Der er fuldt udstyret fitnesscenter til rådighed for gæsternes bekvemmelighed.

Show More
Show Less

Sundowner Cruise

Den afrikanske solnedgang er en lejlighed værd at fejre, og dæmningen under lodgen er det perfekte sted at nyde en smuk solnedgangskrydstogt, mens du nipper forfriskende solnedgange og se det storslåede dyreliv, når det kommer ned for at nippe fra dæmningen.

Show More
Show Less

Swimming

Gæsterne på Singita Pamushana kan tage en dukkert i swimmingpoolen, der ligger i det største logeområde. Alle gæstesuiterne kommer også komplet med deres egne private springbassiner.

Show More
Show Less

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery i det vigtigste lodge område.

Show More
Show Less

Yoga

Du finder en dedikeret yogamåtte i din suite samt et kort til at guide dig gennem en afslappende sekvens i privatlivets fred på dit værelse eller på dit dæk. Alle vores hytter tilbyder også Vinyasa og Yin yogapraksis med uddannede praktikere - bare spørg vores frontpersonale om at kontrollere tilgængeligheden, book derefter og deltag i en session.

Vinyasa er kendt for problemfrit at synkronisere bevægelse med åndedræt og er en flydende yogastil, der bevæger sig fra en holdning til den næste ved hjælp af muskulært engagement. Yin er en meditativ praksis med fokus på passive, langvarige stillinger - ofte med støtte fra rekvisitter som blokke og bolster. Det hjælper med at forbedre fleksibiliteten, reducere stress, dæmpe sindet og fremme mindfulness.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål