WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Daglige spildrev med professionelle guider og trackers giver den perfekte mulighed for at komme tæt på Afrikas utrolige dyr, mens sene eftermiddag drev afslører den undvigende magi natlige Afrika. Vores spildrev er alle udført i state-of-the-art Land Cruisers, hver med plads til maksimalt seks gæster. Under dit ophold på Singita Pamushana Lodge vil du sandsynligvis få øje på en bred vifte af dyreliv, herunder hvid og sort næsehorn, Lichtenstein hartebeest, zobel, nyala, klipspringer, gepard, vild hund, løve, leopard og en overflod af fugleliv.

Show More
Show Less

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måde at opleve bushen tæt og personlig. Din ekspert guide og tracker vil ledsage dig, mens du spore dyr til fods gennem ørkenen og udforske de storslåede planter og landskaber omkring dig.

Show More
Show Less

Fishing

Vand er en kilde til liv og skønhed, og intet sted er dette mere tydeligt end i den afrikanske bushs fjerne ro. Fiskeri ved dæmningen under lodge er den ideelle måde at opleve dette vidunder på første hånd. Drop i en lokke og se, hvilken dusør dagen vil bringe, mens din guide og tracker viser dig, hvordan de lokale fanger fisk ved hjælp af planter, der findes i området. Singita Pamushana kan prale af fremragende vildt fiskeri hele året, herunder Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) og havkat.

Show More
Show Less

Stargazing Safaris

Der er måske ikke mere transcendent erfaring end at se op på en fuld himmel af mousserende stjerner. Mennesket har haft en kærlighedsaffære med nattehimlen i århundreder og med meget lidt forurening og ingen bylys til at forringe stjernerne, vil jeres syn på himlen her være krystalklart — intet mellem jer og den store afrikanske himmel ovenover.

Show More
Show Less

Tennis

Singita Pamushana er hjemsted for to tennisbaner, ler og Rebound Ace.

Show More
Show Less

Community Visit

Community tours giver gæsterne på Singita mulighed for at få indsigt i samfundslivet og den lokale Shangaan-kultur. De vil være i stand til på første hånd at se den positive virkning af de blomstrende udviklingsprogrammer på plads og møde de fascinerende mennesker, der bor i disse samfund. Der opkræves et ekstra gebyr for EF-besøg.

Show More
Show Less

Rock Art Site Visit

San Bushmen er en af jordens ældste kontinuerlige kulturer på jorden, de oprindelige jægersamlere, deres livsstil er et spejl ind i vores fortid. Tag en pædagogisk tur for at se San Bushmen rockkunst dateres tilbage titusinder af år og lære om deres bemærkelsesværdige livsstil.

Show More
Show Less

Premier Wine

Som en af Afrikas mest indflydelsesrige købere af vin er Singitas kældre hjemsted for nogle af de mest eftertragtede private reserver og vintagevin landet har at tilbyde. Uanset om du er en kender eller bare nyde det lejlighedsvise glas vin, glæder vores erfarne sommeliers sig over at introducere gæster til et stort udvalg af sorter fra hele verden.

Via Singita Premier Wine Direct kan gæsterne købe vine fra vores kældre: enten for at blive taget hjem efter rejsen eller bekvemt leveret til deres dør. Som et supplement til køb af kælder har vi sikret tildeling af meget begrænsede, eftertragtede vine, herunder „ikoner“, „Single Vinmark“ og „Limited Release“ vine, direkte fra førende vingårde i Sydafrika. Disse vine opbevares i temperaturregulerede kældre, og det er usandsynligt, at de er tilgængelige andre steder.

Show More
Show Less

Spa

Singita wellness-filosofi tager personlig foryngelse til et niveau, der ligger langt ud over enhver forkælelse, du tidligere har oplevet. Alle vores fredelige lodge kurbade, hvor naturen giver sin egen særlige ro, præsenterer den ultimative flugt, sikker på at genoprette ligevægt og fred til krop og sind. Spa-behandlinger tilbydes mod et tillægsgebyr.

Show More
Show Less

Gym

Der er et fuldt udstyret fitnesscenter til gæsternes bekvemmelighed.

Show More
Show Less

Sundowner Cruise

Den afrikanske solnedgang er en lejlighed værd at fejre, og dæmningen under lodgen er det perfekte sted at nyde en smuk solnedgangskrydstogt, mens du nipper forfriskende solnedgange og se det storslåede dyreliv, når det kommer ned for at nippe fra dæmningen.

Show More
Show Less

Swimming

Gæsterne på Singita Pamushana kan tage en dukkert i swimmingpoolen, der ligger i det største logeområde. Alle gæstesuiterne kommer også komplet med deres egne private springbassiner.

Show More
Show Less

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery i det vigtigste lodge område.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål