WeTu Analytics

Primate Lodge Kibale

Birding

Ledsaget af en guide, vil du følge skovstierne og se ud for forskellige typer fugle. Af de 325, der er optaget i denne nationalpark, er 6 fuglearter endemiske til Albertine Rift-regionen, herunder Sort-Capped Apalis, Blåhovedet Sunbird, Collared Apalis, Dusky Crimsonwing, Lilla-breasted Sunbird og Rød-faced Woodland Warbler.

Show More
Show Less

Chimpanzee Tracking

Skoven åbner dørene for en sensationel chimpanse sporing! Nyd en guidet primat gåtur i de frodige udgifter til den tropiske regnskov, på jagt efter de vilde chimpanser. Ranger guiden vil forklare dig mere om de dyr og planter arter, du støder på på din vej. Se også ud for andre primater som de rød-Colobus aber og Mangabey, fugle, spor af pattedyr og meget mere!

Show More
Show Less

Forest Walk

Bliv uddannet og underholdt af erfarne ranger guider. Denne tur henvender sig især til børn, der er for unge til at deltage i chimpanse sporing. Mens forældrene nyder deres chimpanseoplevelse, vil de unge gå en skovtur og lære mere om økosystemet, efterfulgt af kreative aktiviteter og spil.

Show More
Show Less

Bigodi Village Walk

Et andet projekt iværksat af samfundet er Village Walk. Denne guidede tur tager dig til et tættere møde med Bigodi Trading Centre. Ledsaget af en guide, der kan fortælle dig alt om de traditionelle skikke og livsstil af denne stamme, vil du følge landsbyen sti og besøge en grundskole, katolsk kirke, traditionelle gårde, lære om afgrøderne og lytte til historien fortæller om en Mzee (ældre mand).

Show More
Show Less

Exploration of the Crater Lakes

Som du kører fra Fort Portal til Kibale-skoven vil du passere området af Bunyaruguru krater søer regionen. Her kan du blot nyde skønheden i de mange små søer, omgivet af blide bakker, og den fantastiske udsigt. Tag en vandretur ved Lake Nkuruba for at støde på forskellige arter af primater og fugle. Eller besøg de skjulte Mahoma Falls, mens du møder de lokale folk, mens du går gennem deres landsbyer og lærer mere om Batoro-stammens skikke.

Show More
Show Less

Sebitoli Forest

Denne del af Kibale-skoven ligger 12 km fra Fort Portal i retning af Kampala. Området byder på forskellige vandrestier til fremragende fugle- og primatvisning i fugtig stedsegrøn skov.

Show More
Show Less

Hike at the slopes of the Rwenzori Mountains

Kibale-skoven ligger næsten ved foden af „Månens bjerge“. Her kan du nyde en guidet naturvandring med malerisk udsigt over de bølgende bakker, grønne dale og store bananplantager. Du vil få et glimt af landsbyens liv og besøge en traditionel healer i dette hjem.

Show More
Show Less

Visit to the tea estates

Kibale-skoven er omgivet af store, grønne teplantager, og derfor kan dit ophold på Primate Lodge Kibale ikke gå uden et besøg i en af teområderne. Berør de friske teblade og se arbejderne tipping, plukning og ukrudt. Selvfølgelig er du inviteret til at deltage! På tefabrikken vil du være vidne til fremskridt med at omdanne bladene til sort (lavet) te, og du får en smag af det endelige produkt!

Show More
Show Less

Enquiry Form

Primate Lodge Kibale

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål