WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

Guided bush walks

Området omkring Leleshwa Camp i Siana Conservancy tilbyder en række terræn, der skal udforskes. Vi kan skræddersy korte ture på sletterne eller længere vandreture på to til fire timer gennem skoven og over de omkringliggende bakker til vores mere aktive gæster. Du vil blive eskorteret af din guide og tracker, der vil påpege spor og tegn efterladt af dyrene samt give indsigt i forskellige planter, der anvendes som næring eller traditionel medicin af Maasai høns mænd. Du kan også foretrække at kombinere din tur med en 'lejr ude nat' på en nøje udvalgt campingplads ledsaget af din guide og kok.

Show More
Show Less

Day & night game drives

Nyd en hel eller halv dag med opdagelse i den verdensberømte Masai Mara Game Reserve, som er inden for komfortabel køreafstand af Leleshwa Camp. Din guide og tracker vil indstille ruten til dit spil drev afhængigt af sæsonen og deres lokale kendskab til, hvor den bedste dyreliv er at finde. Da dyrene er mest aktive i de tidlige timer af dagen, anbefaler vi en tidlig start med en midt om morgenen picnic morgenmad pause til frokost under et skyggefuldt træ på bredden af Mara-floden. Din guide og tracker vil sætte en traditionel picnic med is kolde drikke, hvorefter du kan nyde en siesta på tæpper og puder, vi leverer, før du fortsætter din eftermiddag spil drev tilbage mod Camp.

Udforsk Leleshwa Conservancy, som kan prale af en rig mangfoldighed af vildt og fuglearter. Spillet drev i vores freden er private og uforstyrret, derfor vil gæsterne sjældent støde på andre køretøjer. Mange gæster nyder at afslutte deres ophold på Leleshwa Camp ved at stige tidligt på deres sidste morgen for at se solopgangen over de afrikanske sletter med en dampende kop kaffe og varm muffin. I slutningen af eftermiddagen, på dit spil drev, stop for en 'sundowner' cocktail for at se solen gå ned og forberede din nat drive tilbage til lejren. Hvor du vil opdage mange forskellige natlige dyr samt rovdyr kommer ud for at jage.

Show More
Show Less

Children's bush activities

Leleshwa Camp er en børnevenlig lejr med et miljø, der giver endeløs plads til sjove og interaktive aktiviteter med fokus på fuld nedsænkning og opmuntring dem i natur, dyreliv og kultur. Mens pareenter slapper af sammen på et tidligt mornign spil drev eller deler en fabelagtig busk frokost under vidden af et akacietræ, vil vores venlige personale glæde sig over at underholde deres børn, der forlader dem fri til at nyde tiden sammen omgivet af skønheden i Leleshwa Conservancy.

Sammen med deres guide og Maasai spotter vil de nyde:
- Bush går for at identificere spor & tegn
- hjælpe med at lave håndlavede spyd og buer og pile og lære at bruge dem
- besøger vores kok i køkkenet og gør dyrebrød
- have det sjovt at beading deres egne designs med Maasai damer
- at bruge en række kunstmaterialer til at genskabe deres dages eventyr
- ristning skumfiduser omkring en lejrbrand
- skattejagt omkring lejren

For de mere eventyrlystne i hjertet kan du nyde en familie-vandrende safari blandt slettespillet og skønheden i bebyggelsen til din flylejr for en nat - camping under stjernerne og nyde et solidt måltid omkring ilden, mens din Maasai guide deler butikker fra hans barndom.

Show More
Show Less

Visit to the Maasai Manyatta

Leleshwa Camp er forpligtet til at fremme ansvarlig kulturrejse, der forbinder gæst med lokalbefolkningen på en gensidigt respektfuld og gavnlig måde. Et besøg på en autentisk Masai manyatta er en spændende kulturel oplevelse og giver mulighed for at udforske deres gamle traditionelle livsstil. Landsbybesøg giver dig mulighed for at observere, hvordan deres traditioner har udviklet sig omkring deres kvæg. Vores spotterpersonale vil introducere dig til deres familie og byde dig velkommen i deres hjem

Show More
Show Less

School visits

Enhver gæst, der bor på Leleshwa Camp, gør det i bevidstheden om, at de yder et direkte bidrag til opløftning af Masai-fællesskabet. Disse forbedringer af lokallivet omfatter infrastruktur, sundhed, uddannelse og miljø. Vi har oprettet Leshwa Camp Community Fund (LCF) til dette formål, og det primære mål er at hjælpe børn i området med at opnå læsefærdigheder for at give dem et solidt grundlag for yderligere personlig vækst og udvikling.

Vi opnår dette ved at hjælpe en etableret skole, Mpopongi Primary School, med at sikre, at den eksisterende facilitet fungerer så godt som muligt. Vi hjælper de mest trængende familier i Siana-området, samtidig med at vi fremmer ligestilling mellem kønnene i skolen. Børn undervises også værdien af bevaringsprincipper, som viser, hvordan samfundet direkte drager fordel af at tillade turisme på deres jord.

Show More
Show Less

Camp Out on Leleshwa Conservancy

Lav minder for livet på en vandrende safari med et kulturelt twist. Uanset om det er solo, i en gruppe eller ønsker en unik familieoplevelse, er der ingen topping denne afrikanske safari med sjove aktiviteter for alle aldre, der er sat til spænding, endnu mere når de opleves til fods med dine egne lokale Maasai guider. Oplevelsen af vandreture din vej gennem Hidden Mara, Leleshwa Conservancy, på tværs af sletterne med sin overflod af dyreliv, gennem den kølige akacieskove, forbi boblende vandløb og tværgående bjergsider med spektakulær udsigt over sletterne i Greater Mara vil du få dig tørst efter eventyr virkelig aktiveret.

Din rejse vil gøre en uforglemmelig kulturel twist, når du dykker ned i den gamle kultur i Maasai. Lev, ånde og lær af denne berømte stamme, besøg deres landsby, mød lokale hyrder, del i deres unikke skikke og traditioner, og lad dine sanser komme til live til deres ugentlige handelsmarkeder.

Og i slutningen af hver actionfyldt dag vil du finde din campingplads ivrig efter at modtage dig. Orkanens lamper i brand, varmt vand til de trætte fødder, boblende krukker af hjertelig billetpris og et lejrbål, der vil forny dine energi- og krafthistorier om din dag langt ind i natten.
I en verden med hurtigt forsvindende naturskatte er chancen for dig, dine venner eller familie for at opleve Afrikas vidundere sammen en uovertruffen gave.

Show More
Show Less

Weddings & Blessings

Masai Mara er et ideelt sted for dit bryllup, bryllupsrejse eller fornyelse af dine ægteskabsløfter. Din ceremoni vil være en af de største lejligheder i hele dit livs rejse, og Leleshwa Camp vil sikre, at du fejrer med stil og gør din dag virkelig mindeværdig. Vi tilbyder en fleksibel service, der er skræddersyet til dine præcise behov, uanset om det er for en gruppe venner og familie, der slutter sig til dig eller bare for jer to.

I Maasai kultur brylluppet handler om rejsen af bruden til hendes brudgom på hans manyatta (landsby) og hendes indbydende. Disse traditioner og tilhørende velsignelser er indarbejdet i jeres ceremoni. Hver af bruden og brudgommen mødes af en gruppe dansende krigere og damer og førte til Masai Laibon (åndelig leder), der udfører velsignelsen, mens du overser de omkringliggende sletter. Dagen er afsluttet med cocktails (eller en lokal bryg, hvis du foretrækker), en afrikansk solnedgang og yderligere festligheder omkring pejsen før en stjernelys middag med nye venner.

På anmodning arrangerer vi Maasai hovedbeklædning til bruden og et rungu & spyd og traditionelle Maasai kast til brudgommen. Alt provenuet fra din ceremoni vil blive doneret til Masai-samfundet.

Show More
Show Less

Bush dining

For en virkelig mindeværdig oplevelse komme og spise ude i ørkenen. Bedøvelse tre retters måltider tilberedt for deg under skyggen av et akacietre eller under en stjerne fylt himmel. Aldeles romantisk med bare dig og din partner eller fuld af latter med venner og familie dette er et måltid, som du ikke vil glemme når som helst snart...

Show More
Show Less

Enquiry Form

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål