WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

„For mange specielle minder. Frem for alt var det dog den personlige touch, venlighed, generøsitet og opmærksomhed på detaljer, der vil leve længe i vores hjerter.“

Enkelhed og elegance definerer livet på Leleshwa Camp. Med udsigt over maleriske bakker og rullende sletter blander de seks afsondrede telte harmonisk med det omkringliggende landskab. Med dit rummelige telt åbner ud til en privat veranda med 180 graders udsigt over de grønne Loita Hills kan du ikke lade være med at slappe af.

Private og uforstyrret, autentiske og mindeværdige oplevelser på Leleshwa Camp er, hvad der adskiller os fra mængden. Wildlife drev ved daggry eller glæde i den natlige aktivitet på en nat game drive. Gå ud på en guidet walking safari eller nyd farven og vibrancy af autentiske Maasai kulturelle besøg i en lokal landsby. Hver oplevelse, du har hos os, vil blive hos dig i en levetid.

Fuldt nedsænket i naturen, den idylliske mangfoldighed af Leleshwa har betaget mange hjerter. Med en række interaktive aktiviteter fokuseret på at opmuntre børn i natur, dyreliv og kultur, er Leleshwa perfekt for familier, og alligevel er privatlivets fred og intime omgivelser et paradis og bryllupsrejsende.

Show More
Show Less

Enquiry Form

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål