WeTu Analytics

Kicheche Laikipia

Meet the Northen White Rhinos

De to resterende næsehorn lever nu i den 700 hektar store næsehornskabinhegning. Her har besøgende en unik mulighed for at møde disse bemærkelsesværdige næsehorn tæt på og personligt og høre deres fantastiske historie fra de vogtere, der passer dem 24/7. Tilgængelig i en time kl. 08:30, 11:00, 15:00 og 16:30.

Indgang pr. person indhegning: US$ 70,00 (Min. 2 pax/Kan reserveres på forhånd)

Show More
Show Less

Canoeing

Den lille sø foran Kicheche Laikipia Camp tilbyder den enestående mulighed for kanosejlads bare
midt i konservatoriet med en chance for at se dyrene kommer til at drikke.

Inklusiv i vores pakkepris (Maksimum 2 pax)

Show More
Show Less

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

At se dyrelivet på tæt hold, men uden at gribe ind i deres rum, er uendeligt fascinerende, og vores vejledningers instinkter og erfaring vil give fantastiske fotomuligheder for vilde dyr. Vores safari tilpassede 4WD køretøjer er designet til at give nogensinde en perfekt udsigt.

Show More
Show Less

Night game drives

Night Game Drives tilbydes for at give gæsterne mulighed for at observere mindre set natlige arter. Vores køretøjer er udstyret med en håndholdt filtreret spotlight og hjemmehørende arter omfatter aardvark, genet, flagermus eared ræv, stribet hyæne, serval, honning grævling, civet og zorilla.

Show More
Show Less

Game walk

Et andet perspektiv opnås gennem eskorterede vandreture på savannen. Vores fortolkende guider vil påpege en leopard's spoor, en sjælden fugles reden eller tegn på nylig migrationsaktivitet, der ville passere ubemærket af fremmede øjne.

Show More
Show Less

Mountain Biking

Det er en meget anden form for safari på en cykel, en oplevelse, du vil huske! Inkluderer en kort game drive en-route til det udpegede rideområde, og vi tilpasser vores tur til din fitness. Tillad 3 timer til udførelsen.

Show More
Show Less

Baraka (The blind Rhino) Visit

Sorte næsehorn Baraka bor i det, der plejede at være Moranis 100 hektar kabinet, der bærer flaget for sin forgænger. Baraka blev født i naturen i Ol Pejeta, men mistede synet i begge øjne på grund af en kamp og derefter en grå stær. Baraka bor nu i kabinettet ved siden af Morani-informationscentret for sin egen sikkerhed og har påtaget sig sin nye rolle som næsehorn ambassadør.

Show More
Show Less

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

En heldagstur til den smukke Ngare Ndare skov uden for Ol Pejeta Conservancy. Afgang morgen fra lejren, guidet tur i skoven til vandfaldet og den naturlige pool, fugletitting, baldakintur, picnicfrokost. Tilbage til lejren ved solnedgang.

(250 USD pr. person for 2 personer │ 170 USD pr. person for 3 personer │ 120 USD pr. person for 4 — 6 personer)

Show More
Show Less

Research & Education centre

Wildlife Educational Centre indeholder en række dyreliv udstillinger og baggrund på Conservancy og det er operationer, et interessant stop for både børn og voksne.

Show More
Show Less

Chimpanzee visit

Nyd en enestående mulighed for at se chimpanser og lære mere om den daglige pleje af chimpanser i vores pleje. Chimpanser er ikke indfødte til Kenya og Sweetwaters Chimpanse Sanctuary er den eneste

sted at se dem i Kenya.

Show More
Show Less

Anti-poaching Dogs display

Interager med hundeholderne og lær om, hvad der kræves for at passe det specialuddannede hundehold. Gæsterne opfordres til at prøve at undgå snifferhundene, ikke kun er dette sjovt, men det hjælper med at tilbyde ægte træning til hundene.

(Tilgængelig kl. 08:30 │ US$70 pr. person │ Kan reserveres på forhånd │ Begrænset til 6 personer │ Ikke egnet til børn under 12 år)

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kicheche Laikipia

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål