WeTu Analytics

Alfajiri Cliff Villa

Betragtes af mange som den fineste Villa på den østafrikanske kyst, læ på en koral klippe, over talkum sand Diani Beach, Cliff Villa har udsigt over Det Indiske Ocean og dens forhøjede position sikrer fuldstændig privatliv og fantastisk udsigt.

Lyse og luftige, flydende tekstiler og østafrikanske artefakter, udskårne Lamu-døre og træbjælker afspejler regionernes forbindelse med Asien. En stor veranda med store håndskårne sofaer med puder dominerer forsiden af villaen, hvor en strækning swimmingpool sidder på kanten af en lille klippe, der smelter sammen i havet og horisonten.

Konceptet er som du vil! Privat spisning serveres under åben himmel eller i din villa - dit valg, som også er køkkenet. Alle måltider og drikkevarer, herunder lokale og importerede alkoholmærker, er inkluderet i prisen og serveres dagligt i din villa.

Alfajiri er privatejet og forvaltet af det varme og indbydende italienske team af Fabrizio og Marica, hvor du ankommer som gæster og forlader som venner. Vi er kendt for vores service- og madoplevelser, lange og dovne måltider er en af vores signaturoplevelser.

Cliff Villa er åben hele året, og din butler er klar til at passe dig fra start til slut.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Alfajiri Cliff Villa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål