WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Tswalu lader dig genskabe forbindelsen med jordens rigdom. Det giver en flugt til et sted, der styres af årstidernes gamle rytmer, snarere end uret og kalenderen. Den kølige brise bærer både myter og løfter - ved at gøre god på dem kan vi opfylde vores grundlæggende families vision om at genoprette det naturlige miljø og styrke folk.


Tswalu tilbyder en vision om håb, der samler bevarelse, forskning og en enestående safari oplevelse. Alt, hvad vi gør, er centreret omkring vores trosbekendelse: At forlade vores verden bedre end den, vi fandt den.


Ikke to Tswalu oplevelser er ens. Det er fordi den måde, du ser og rører ved dette magiske sted, vil blive formet af dine særlige interesser og vil ske i dit eget tempo. Tswalu er et generøst landskab, og når solen stiger over Korannaberg-bjergene hver morgen, kommer nye muligheder for at lære, lege og udforske til live.


Med din egen dedikerede guide og køretøj kan du opleve Tswalu præcis som du vil. Der er ingen faste tidsplaner eller tidsbegrænsninger ved særlige observationer - under dit ophold er klitterne og græsarealerne dine til at udforske den måde, du vil, og hvert dyreliv kan udfolde sig i sit eget tempo.


I bjergene - som også giver en dramatisk baggrund for dyreliv observationer - kan du støde på Tswalu 240 slags fugle- og 80 pattedyrarter, herunder Hartmanns bjergzebra, vilde hund, sort manke løve, Pangolin og aardvark.

Motse-lejren er en afsondret 'landsby' med ni „leger“ (Tswana ordet for 'boliger'), herunder tre familieleger, der tilgås fra hovedbygningen langs trægangbroer, der snurrer gennem de roligere træer og kameltorne. De er beliggende for at sikre, at hver enkelt er privat og afsondret og bygget med naturlige materialer fra området.

Tswalu tilbyder en fuldt inklusiv gæsteoplevelse:


Privat spil visning køretøj med en dedikeret guide og tracker for alle bookinger

Gåture safarier og vandreture i naturen, herunder fortolkning af traditionel plantebrug

Bevanskede meerkats

Ridning

Se fugle

Nogle af de ældste bushman rock graveringer i Afrika

Et besøg på vores fællesskabsklinik og førskole

Tswalu Fondens forskningsprojekter

Inddragelse i alt dyreliv projekt arbejde i øjeblikket på ejendommen

Overnatning

Alle måltider, herunder en bred vifte af spiseoplevelser fra boma middage til klitpicnics

Middag på Restaurant Klein JAN

Alle drikkevarer og komplet udvalg fra vores prisvindende vinliste

Faciliteter til at lave te og kaffe i suiten

Privat bar og gourmetspisekammer i suiten

Tøjvask og parkeringsservice

Trådløs internetadgang og nationale telefonopkald

Børn Junior Ranger program og babysitter

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål