WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse legae

(9 units / villas)

Motse-lejren er en afsondret 'landsby' med ni „leger“ (Tswana ordet for 'boliger'), herunder tre familieleger, der tilgås fra hovedbygningen langs trægangbroer, der snurrer gennem de roligere træer og kameltorne. De er beliggende for at sikre, at hver enkelt er privat og afsondret og bygget med naturlige materialer fra området.

Hver stråtækt leger har en åben visning dæk og stjernebed, der ser på tværs af savanne til et vandhul, der tiltrækker en række dyreliv. Den luksuriøse indkvartering opfylder de højeste standarder for æstetik og design, men er samtidig uhøjtidelig med fokus på enkelhed og komfort. Dette er i overensstemmelse med Tswalus fokus på jordrestaurering og -bevarelse, som er ærlig, autentisk og inspirerende.

Motse fremkalder en stemning af intimitet, ro og autenticitet, et hjem fra hjemmet atmosfære. Interiøret er cool og rummelige med king-size senge svøbt i romantiske myggenet og orienteret for at maksimere udsigten gennem glidende glasdøre. Samtlige værelser har pejs og separat omklædningsrum med rigelig skabsplads. Badeværelserne er skabt med privat have, luksuriøse badekar og både indendørs og udendørs brusere.

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål