WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse Legae

(6 rooms)

En 'landsby' med blot ni huse (hvoraf tre har et andet soveværelse til børn), The Mosse indfanger sjælen af Kalahari i sit design og materialer. Private rum flyder ubesværet ind i vandhulsudsigt og ud over til savannen.

Arkitekturen i The Mosse passer smukt sammen med naturen for at skabe øjeblikke af varme og kølighed, afsondrethed og delte minder. Soveværelserne er belyst af solen, der stiger over højderyggen bag The Mosse, og indfødte træer skaber puljer af skygge. Hvert rum på The Mosse inviterer dig ind, ligesom Tswalu lokker dig til at udforske og undersøge dine omgivelser.

Show More
Show Less

Motse Family Suite

(3 rooms)

Luksus er en given når du er på safari på Tswalu. På The Mosse er kun 18 voksne indkvarteret i ni individuelle legae (suiter) lavet af ørkensand, sten og stråtag, med enhver tænkelig komfort - åbne pejse, udendørs brusere, private soldæk, rummelig opholdsstue, separat dressing og studieområder og trådløst internet.

Vi har tre familie legae (suiter) som har 2 en-suite soveværelser adskilt af en stor stue og dæk.

På de vigtigste lodge forhøjede dæk omkring freeform pool, tillade panoramaudsigt over de omkringliggende Kalahari landskaber, og et vandhul populært blandt dyreliv. Luksusfaciliteterne fuldender en rummelig opholdsstue og spiseplads, bibliotek, spa, fuldt udstyret fitnesscenter, imponerende vinkælder og traditionel boma.

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål