WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Dining at Tswalu

Fra en sen morgenmad ved poolen, en picnic i klitterne, en fest i bomaen eller solnedgange og snacks på din private terrasse... vil gæsterne glæde sig over de lækre gourmetmåltider tilberedt af Executive Chef Marnus Scholly.

Hvert øjeblik af hvert måltid på Tswalu afspejler Sydafrikas kulinariske arv og er omhyggeligt designet til at være så inkluderende som muligt. Bæredygtighed er nøglen: Vi fouragerer for Kalahari ingredienser og arbejder med lokale leverandører, der deler vores lav-effekt etos.

Vi mener, at luksus findes i kontekstuelle, relevante smagsoplevelser i stedet for spild overflod. Vores madtilbud hjælper med at fortælle historien om Tswalu — den er inspireret af og indfanger essensen af Kalahari.

Vores kokke arbejder sammen med Michelin-stjerne sydafrikanske kok Jan Hendrik van der Westhuizen og ser på at genfortolke de smagsoplevelser, de finder omkring dem, og skabe unikke smagsoplevelser ved hver tur. Vores valg af ingredienser er kun halvdelen af historien. Den kontekst, de kommer fra, og hvor de serveres, fuldender billedet.

Tswalu tilbyder en række spisemuligheder for gæster, der kan spise indendørs eller ude, i spisestuen eller ved pooldækket, og kan nyde deres måltider på tidspunkter, der passer dem.

Tswalus vinkort er nøje udvalgt blandt de bedste sydafrikanske vine, og gæsterne vil nyde mad og vin parring menuer.

Alle gæster har nu en gang i livet mulighed for at opleve Restaurant Klein JAN.

Show More
Show Less

Restaurant Klein JAN

Åbningen af Klein JAN restaurant på Tswalu er kulminationen på næsten tre års forskning af sydafrikansk fødte kok, Jan Hendrik van der Westhuizen, ind i kulinariske traditioner og ingredienser i de kulturer og samfund, der kalder Kalahari hjem. Oprettelse af Klein JAN har været Jan Hendriks store hjemkomst projekt.

Hans syn? At fortælle historierne om Nordkap regionen på hver plade - historier rodfæstet i den gamle visdom af denne fjerntliggende, off-the-radar sted af ekstremer og dramatiske, store landskaber. Det er en region i Sydafrika, hvor livet bestemmes eller måles ved fravær eller tilstedeværelse af regn, hvor ressourcerne om et år med masser bliver omhyggeligt opbevaret eller bevaret i slankere tider.

Jan Hendrik følte en øjeblikkelig forbindelse til det enorme Kalahari, og vidste, at tiden var inde til at hæve de ubesungne helte fra Nordkap og deres overlegne produkter og produkter til deres retmæssige plads. Åbning af Klein JAN i Tswalu, snarere end i Sydafrikas foodie hovedstad Cape Town, tilføjede autenticitet og bæredygtighed til projektet, hvilket afspejler vigtigheden af lokalt udtryk, herkomst og indkøb, som Jan og hans team har plejet på Restaurant JAN i Nice, Frankrig, siden det åbnede i 2013

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål