WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Your own private safari

Med din egen dedikerede guide og køretøj kan du opleve Tswalu præcis som du vil. Der er ingen faste tidsplaner eller tidsfrister ved særlige observationer - under dit ophold er klitterne og græsmarkerne dine til at udforske den måde, du vil, og hvert dyreliv møder kan udfolde sig i sit eget tempo.

Ligesom Kalaharis sand forstår vi, at dine prioriteter kan ændre sig i din tid på Tswalu. Det er derfor, vi aldrig vil prøve at sætte din oplevelse i en fast tidsplan.

Tswalu er utvivlsomt et af de bedste steder i det sydlige Afrika at se gepard i naturen — Kalaharis store åbne rum og antiloperbesætninger egner sig let til højhastighedssysler. Visiting Tswalu giver dig også forreste række sæder til observationer af arter, der viser sig undvigende andre steder, fra aardvark og pangolin til Hartmanns Mountain Zebra.

Tswalus økoturisme har en særlig lav økologisk indvirkning, samtidig med at de bidrager væsentligt til reservens bæredygtighed og til opnåelsen af målene for bevarelse og opløftning af samfundet. Ved at være ærlige over for vores vejledende principper kan vi levere en safarioplevelse af overraskende ægthed.

Show More
Show Less

Bush walks

Meget af Tswalu skønhed kan findes i de mindre detaljer: krusninger efterladt af vinden på toppen en sandklit, en gul blomst åbning til ansigt solen, eller sporene af en pindsvin grave efter rødder. Walking på Tswalu giver dig mulighed for at se disse og andre tegn på overflod af den sydlige Kalahari, samt at følge sporene af større arter.

Show More
Show Less

Horseback riding

En anden spændende spil visning mulighed på Tswalu er en hesteryg tur

Hesterigsafarier giver gæsterne mulighed for at udforske klitterne og savanner på vores veluddannede og velovervejede heste, som egner sig til alle aldre og alle niveauer af erfaring.

Der er ingen bedre måde at komme tæt på naturen og dyrelivet. På en hest safari i på Tswalu, bliver du en del af landskabet og mange af dyrene reagerer forskelligt på din tilstedeværelse. Ingen, der oplever denne form for nærhed med dyrelivet, glemmer det nogensinde.

Vores rideguider er veluddannede i Kalahari-økologien, og vil føre dig ud på en sand safari, hvor du kan ride sammen med antilope, bøffel, zebra og giraf, eller se dem på afstand uden at blive opdaget.

Børn er velkomne på hesteryg safari. Både spor og engelske sadler er tilgængelige, og alt nødvendigt udstyr er til rådighed, i enhver tænkelig størrelse.

Show More
Show Less

Junior Ranger's Programme

Børn er velkomne på Tswalu, og reserven er godt rustet til at tage højde for dem. Tswalu mener, at de også kan være en del af bevaringsvisionen.

De unge vil blive introduceret til Junior Ranger programmet og får en rygsæk med guider og værktøjer, der kan hjælpe dem med at lære om Kalahari. Under deres ophold vil de lave deres egen bue og pil til bueskydning, lære at identificere spoor, og spore spil til fods.

I mellem gåture og drev er der aktiviteter på The Mosse specielt designet til at besætte børnene, mens mor og far slapper af. Tswalus stalde vil skabe en særlig „ponylejr“ for ethvert barn, der deler deres passion for heste. Der er ingen malaria i denne del af Kalahari og poolen er en stor attraktion. De kan chatte med rangers, dekorere kålkager og endda lave deres egen bushmiddag i de specielle børns boma. En separat børnemenu sørger for deres individuelle smag.

Babysittere kan arrangeres for yngre børn, hvis forældre vil have tid alene.

Show More
Show Less

Tswalu Spa

Spaen og gymnastiksalen på The Mosse giver både afslapning og stimulering for krop og sind, med inspiration fra savanneudsigten og brugen af organiske materialer både i opbygningen af dette rum og i spa-behandlingerne.

Show More
Show Less

Habituated meerkats

Deltag i en gruppe af tilvænnede meerkats, når de kommer ud af deres huler og varme sig i den opgående sol eller mødes med dem, når de vender hjem i slutningen af dagen og gommen og spiller i skumringen.

Deres gregarious natur og underholdende narrestreger (tænk tidligt om morgenen solbadning og spille kylling med skorpioner) har gjort meerkats ekstremt populære som emner af dyreliv dokumentarfilm. Vores to tilvænnede kolonier har accepteret tilstedeværelsen af mennesker uden at lade det forstyrre den vigtige forretning med grooming og fouragering.

Meerkats er blot en af de mindre rovdyr, der vrimler på Tswalu: aardwolf, afrikansk vild kat og karacal ses også ofte.

Show More
Show Less

San petroglyphs

Deltag din guide i at forsøge at pusle ud de skjulte betydninger i årtusinder gamle rock graveringer af dyr, fugle og abstrakte former. I dag ved ingen, om de blev skabt som minder, bønner eller kort, men deres skønhed og mystik udholde.

Show More
Show Less

Dining

Hvert øjeblik af hvert måltid på Tswalu afspejler den kulinariske arv i Sydafrika og er omhyggeligt designet til at være så inklusiv som muligt. Bæredygtighed er nøglen: Vi fouragerer efter Kalahari-ingredienser og samarbejder med lokale leverandører, der deler vores lav-effekt etos.

Vi mener, at luksus findes i kontekstuelle, relevante smagsvarianter snarere end spild overflod. Vores madtilbud hjælper med at fortælle historien om Tswalu — den er inspireret af og indfanger essensen af Kalahari.

Show More
Show Less

Community

Ud over at være et utroligt fællesskab af flora og fauna er Tswalu også en udvidet menneskelig familie af mennesker fra Kalahari og videre. Vi finder styrke i vores mangfoldighed, og fordi vi alle deler den samme vision for Tswalus fremtid, kan vi kombinere vores energi og passion for at gøre Tswalus vision til virkelighed.

Tswalu samfund består af vores medarbejdere og deres familier, forskere, besøgende læger, der støtter sundhedscentret, besøgende kunstnere i bopæl, og hver af vores gæster, sammen med et bredere samfund af naboer, bevaringseksperter og alle, der bekymrer sig om restaureringen af Kalahari.

Show More
Show Less

The Tswalu Foundation

Tswalu Foundation eksisterer primært for at støtte økologisk forskning på Tswalu. Ved at akkumulere en voksende mængde kvalitetsproduktion på faunaen, floraen og det unikke levested i det sydlige Kalahari har vi været i stand til at træffe informerede bevarelsesforvaltningsbeslutninger for bedre at understøtte vores fælles vision.

Disse oplysninger er frit tilgængelige for vores naboer og andre interesserede parter, så de, når vi forsøger at øge vores fælles forståelse for dette rige og forskelligartede landskab, også kan passe deres jord i Kalaharis bedste langsigtede interesse.

Under dit ophold på Tswalu har du mulighed for at interagere med forskere, der studerer både ikoniske og mere obskure arter og vidne til videnskabelig bevarelse i gang.

Show More
Show Less

The Naledi sleepout

Naledi, som betyder „stjerne“ på det lokale Tswana sprog, er Tswalus back-to-nature stjerneseng oplevelse i Korannaberg bjergene. Naledi er hævet over en dal med wraparound udsigt og er for den sande eventyrer, der længes efter at sove under den sydlige Kalaharis strålende tæppe af stjerner i sikkerhed og afsondrethed. At tilbringe en nat i en stjerne seng, uden noget mellem dig og nattehimlen, er blevet mere og mere eftertragtet, da rejsende søger efter autentiske, ufiltrerede oplevelser nedsænket i naturen. Naledi er med vilje blevet holdt meget simpelt for ikke at forringe sin private og fjerntliggende indstilling i reservens sydlige del. At sove i det fri, under stjernerne, er lige så gammel som tiden.

Show More
Show Less

The Malori

En mild sommernat er et perfekt tidspunkt at sove under stjernerne midt i Kalahari. Malori er Tswalus under lærred oplevelse med komfortable senge, et udendørs badeværelse og et rummeligt dækområde til spisning, drømmer og stargazing.

Uanset om det er forbeholdt romantik eller til familiebindingstid, a Malori sleep-out handler om tuning ud, så du kan opsuge ensomheden, indstil stilheden og tæl stjerneskud. Med komfortable senge, et udendørs badeværelse og et rummeligt dækområde til spisning, drømmer og stargazing, teltet er perfekt til to, men rummeligt nok til at invitere familien. Malori sleep-out er en af de oplevelser, du en gang i livet aldrig vil glemme.

En overnatning på Malori skal reserveres på forhånd, mod et tillægsgebyr, og tilbydes afhængigt af tilgængelighed og gældende vejrforhold.

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål