WeTu Analytics

Tenikwa Wild Ways

Oplev fascinerende fakta om fynbos, dets forhold til de indfødte Tsitsikamma skove og dens kulturelle anvendelser i lokalsamfundet under en kort vild gåtur. Lær, hvordan en simpel møl bidrog til opløftelsen af området og opførelsen af en historisk kirke, der stadig er i brug i dag som en hjørnesten i Kurland-fællesskabet.

Undervejs vil guiderne forberede dig på en chance for at observere geparderne, når dine stier krydser i fynbos. Gør dig klar til at tage nogle fantastiske billeder som geparden passerer forbi og nyde deres særlige tid på dagen. En lækker busk picnic med udsigt over den indfødte Tsitsikamma Forest fuldender dette afsnit af programmet.

Efter at være blevet eskorteret tilbage til centrum for en kort pause, vil guiderne tage dig med på en guidet tur i anlægget og dens faste beboere, der kalder Tenikwa hjem, for at fotografere og lære om de oprindelige vilde katte i Sydafrika, og hvordan de tilpasser sig en verden i forandring.

I løbet af dette program, vil du se afrikanske vilde katte, Servaler, Caracals, Geparder, Leopard, Lions samt en række lokale dyreliv og lære om det rehabiliteringsarbejde, Tenikwa gør, returnere vilde dyr tilbage til naturen, hvor de hører hjemme.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Tenikwa Wild Ways

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål