WeTu Analytics

Ol Pejeta Bush Camp

Game drives

Lær om de varierede dyrearter og fugleliv af bevarelse på et spil drev fra Ol Pejeta Bush Camp. Lad vores ekspertguider inspirere dig med deres viden, mens du udforsker denne mangfoldige begejstelse. Køretøjerne er åbne og har plads til op til 6 gæster.

Show More
Show Less

Night game drives

Dusk og den tidlige aften lige efter solen er faldet under horisonten er en spændende tid at være på safari. Antilope kommer ud for at fodre i den kølige luft, rovdyr udnytter mørkets kappe til at forfølge deres bytte, og natlige arter som aardvark, zorilla og hvidtailed mongoose kommer ud. Deltag i en kyndig guide på en natkørsel og opsøge den handling, der finder sted efter mørket falder.

Show More
Show Less

Walking safaris

Oplev seværdigheder, lyde og lugte af busken på en vandrende safari. Til fods kommer bushens magi virkelig til live, og det er en oplevelse, man ikke må gå glip af. Minimumsalderen for at gå: 16 år. på fælles basis. Børn under 12 år efter særordning og på privat basis.

Show More
Show Less

Visits to the Endangered Species Enclosure

I dag er der kun 2 nordlige hvide næsehorn tilbage i verden, og begge findes på Ol Pejeta Conservancy i et 700 hektar kabinet beskyttet af 24 timers væbnet sikkerhed. Benyt lejligheden til at besøge kabinettet, lære af brugerne om indsatsen for at bevare den sidste af denne meget truede art, samt se Grevys zebra og Jacksons hartebeest i private og intime omgivelser.

Morgen besøg: 08h30 eller eftermiddag besøg: 16h00 — varighed 45 minutter. Maksimum 6 personer per besøg og fysisk interaktion med næsehorn er relativt begrænset. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Canine Anti-Poaching Unit visit

Besøg conservancy blod-hund kenneler, og lær om den træning, der forvandler disse hjørnetænder til anti-krybskytteri patruljer. Efter din tur, kan du spille et spil menneske-hunde gemmeleg, forsøger at undslippe hundene og finde et sted at gemme sig i Morani Information Centre. En god måde at interagere på, få lidt motion for dig og hundene samt hjælpe med deres træning.

Morgenbesøg kun: 08h30, maksimal gruppe størrelse 6, minimumsalder 12 år. Lukkede sko anbefales. Hvis hundene er indsat, vil vi refundere penge eller forsøge at omlægge aktiviteten. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Lion Tracking

Flere løver på freden er udstyret med radio kraver, og du kan lære at spore dem med forskerne med en speciel sporingsenhed. Når du finder en stolthed, vil du lære at identificere individerne ved hak på deres ører, knurvemønstre og andre kendetegn. Alle data videregives til Ol Pejeta Ecological Monitoring team for yderligere at forstå disse storslåede rovdyr. Gæsterne bliver til enhver tid i køretøjet.

Morgen aktivitet: 06h30 og eftermiddagsbesøg: 15h30 — varighed ca. 2 timer, maksimum 6 personer. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Horse riding with rhinos: Endangered Species Enclosure

Chancen for at ride blandt de truede arter, herunder de nordlige hvide næsehorn, er en gang i livet oplevelse. Dette rovdyrfrie område er vidunderligt at udforske på hesteryg, med mulighed for også at støde på forskellige andre truede arter såsom de sydlige hvide næsehorn, Grevys zebra eller Jacksons hartebeest.

Morgentur: 10.00 eller eftermiddagstur: 15.00 — varighed ca. 1 time. Der er ridehatte og tack. Ryttere skal bære passende fodtøj, lange bukser og ærmer. Højst 9 ryttere i en gruppe. Forlystelserne vil kun være åbne for erfarne ryttere, og der kræves bevis for rideevne ved reservationen; besøgende, der vurderes at være af utilstrækkelig rideevne, vil ikke få tilladelse til at udføre denne aktivitet af sikkerhedsmæssige årsager. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Cultural and Community visits

Personalet på Ol Pejeta Bush Camp er alle hentet fra lokalsamfundene omkring freden og er altid ivrige efter at dele deres kultur og historie. Se første hånd, hvordan disse samfund nyder godt af bebyggelsen, besøger landbrugsprojekter såsom vandindsamling og planteskoler, eller Jiko Energy Project for at reducere brugen af brænde. I perioden på hverdage er det også muligt at besøge en lokal skole.

Besøg: 10h30-12h30 - forudbestilling anbefales. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Visits to Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary

Fuldt indarbejdet i Ol Pejeta Conservancy er Sweetwaters Chimpanze-helligdommen det eneste sted i Kenya, hvor denne stærkt truede art kan ses. Over 40 chimpanser reddet fra bush-kødindustrien lever i tropper på hver side af Ewaso Nyiro-floden, i et projekt, der har til formål at bevare chimpanser og deres levesteder gennem offentlig uddannelse. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Junior Ranger Programme

Er du mellem 4 og 12 år? Er du klar til at deltage i Ol Pejeta Team? Bliv Ol Pejeta Junior Ranger ved at købe en af vores spændende Junior Ranger Packs, som indeholder et aktivitetshæfte, en æske med farveblyanter og fem klistermærker, der alle er indeholdt i en meget cool Ol Pejeta taske. Mens du rejser gennem Conservancy, er ideen at arbejde igennem alle spørgsmål og spil i hæftet. Ved afslutningen af din rejse vil turistholdet på Morani Information Centre vente på dig og vil bede dig om at gentage den officielle ranger ed, før du præsenterer dig med en ranger hat, et certifikat og en æresnål. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Running with the rangers

Hold dine fitnessniveauer oppe, mens du er på safari ved at slutte dig til Ol Pejeta Conservancy rangers på deres tidlige morgenløb. De gør det dagligt for at holde sig i form, og vi kan sørge for, at vores gæster slutter sig til dem og nyde chancen for at få en kop kaffe med dem bagefter for at lære mere om deres arbejde for at holde dyrelivet på freden sikkert. En sjov og givende måde at starte din dag på!

Tilgængelig på mandage og onsdage på 07h00, maksimum 6 pax, minimumsalder 12år. Egnede løbesko er nødvendige samt evnen til at køre mindst 5kms uden at stoppe. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Gym in the wild

Gå til gymnastiksalen vil aldrig være det samme igen efter at have prøvet det i naturen! I disse 1 time lange klasser vil du nyde en vis funktionel kondition, som omfatter styrke, udholdenhed, mobilitet, smidighed og fleksibilitet, men vil blive skaleret til dit konditionsniveau og dine evner.

Åbent mandage og torsdage. Sessioner tilgængelige på time fra 10h00 til 16h00. Skal bestille på forhånd. Højst 10 personer i en klasse. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Cycling Safaris

Er du en cykelentusiast på udkig efter en unik tur? Så kig ikke længere! Vi tilbyder en ugentlig 84km tur fra Nanyuki til Mpala Research Centre og tilbage, herunder et stop for frokost på Big Rock og nogle ikke-tekniske klatring.

Afgår i bil hver søndag fra Ol Pejeta til Nanyuki kl. 9.00 og vender tilbage kl. 17.00. Der er også cykler og hjelme. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Nanyuki Market Day

Tag ind i den nærliggende købstad Nanyuki med personale fra Ol Pejeta Bush Camp for at besøge Mutumbas enorme udendørs marked. Pick up ugens forsyninger til lejren og nyd stress og jag før du går til lokal restaurant, Mulima View, for en traditionel nyama choma frokost — ristede ged, majsmel ugali, og lokale grøntsager. Vend tilbage til lejren midt på eftermiddagen i tide til en eftermiddagsaktivitet, hvis du ønsker det.

Tilgængelig onsdag og lørdage. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Wildlife – Livestock Integration

Ol Pejeta driver en unik model for integration af vilde dyr og dyr; afbalancering over 6000 kvæg med bevarelse. Under aktiviteten vil gæsterne lære om oprettelsen af biodiversitet hotspots og enten hjælpe med at flytte en af de fredelige rovdyrsikre kvægbomaer eller hjælpe med et kvægsprayløb.

Morgen aktivitet: 9:00 varighed på 2timer. Lukkede sko anbefales. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Horse riding in the Conservancy

Bær flere minder hjem ved at ride på hesteryg over Ol Pejeta sletter. Du vil ride gennem truede arter kabinet, derefter ud af porten på Ol Pejeta sletter og til næsehornet mindesmærke, Sudans hvilested. Ridning giver dig et unikt perspektiv på landskabet og giver dig mulighed for at komme tættere på dyrelivet end i et safari køretøj. Du vil føle en følelse af stille isolation midt i det store landskab af Ol Pejeta Conservancy. Afhængigt af vejrforholdene og rytteroplevelsen kan der være en svømmetur i Pelican Dam.

Morgentur: 8h00-10h00 eller eftermiddagstur: 14.00—16.00 — varighed ca. 2 timer. Der er ridehatte og tack. Ryttere skal bære passende fodtøj, lange bukser og ærmer. Højst 9 ryttere i en gruppe. Forlystelserne vil kun være åbne for erfarne ryttere, og der kræves et vist bevis for rideevne ved reservationen. Klienter, der vurderes at være af utilstrækkelig rideevne, vil ikke få tilladelse til at udføre denne aktivitet af sikkerhedsmæssige årsager. (mod et ekstra gebyr)

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ol Pejeta Bush Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål