WeTu Analytics

Huab Lodge

Guided Morning Walks

Tidlig morgentur: Tilbydes enten før eller efter morgenmaden, det bedste tidspunkt at tage disse gåture er, før solen når sit højdepunkt, da selv om vinteren kan temperaturerne stige til 30 grader i løbet af dagen, og de fleste dyr foretrækker at finde ly i løbet af den tid af dagen. Længere vandreruter for montøren, eller mere eventyrlystne gæst, kan dog tilbydes.

Show More
Show Less

Scenic Drive

Scenic og/eller Sun-Downer Drive: Et drev tilbydes i et game viewer køretøj, afgår lodge efter morgenmaden for at udforske naturreservatet og skønheden om morgenen.

Et andet drev tilbydes sent på eftermiddagen, tager i den storslåede namibiske solnedgang, langs, selvfølgelig, med den obligatoriske sun-downer!

Show More
Show Less

Star Gazing

Stargazing behøver ikke at være først efter middagen: Nogle gange kan du bedst se Saturn, Venus eller Jupiter og hans måner før solopgang.

Show More
Show Less

Birding and Photography

I årenes løb, Huab Lodge, som er beliggende i levesteder, hvor flere endemiske eller næsten endemiske namibiske fuglearter forekommer, er blevet et"Mekka“ for både fuglekiggere og fotografer.

Blandt sine 210 fuglearter kan området prale af 9 af de endemiske ørkenfuglearter, herunder; Hartlaub spurfowl, Rüppels papegøje, Southern Violet wood hoopoe, Monteiros hornbill, Carp's tit, Barecheeked babbler, Damara rockrunner og White-tailed tornskade.

I slutningen af september ankommer Madagaskar-biæderen for at opdrætte i Namibia, opholder sig indtil midten af april, mens den violet-støttede stær, Rosen-faced lovebirds, og den støjende bare-kind babbler kan ses fra selve lodgen hele året rundt. Ved solnedgang, besøgende, der nyder en sundowner i hovedbygningen, er også i en meget speciel overraskelse!

Der er også mange pattedyrs- og krybdyrarter, der er af særlig interesse i semi-ørkenmiljøet på Huab Lodge.

Show More
Show Less

Ephemeral River Drive in surge of desert elephants

Denne heldagsaktivitet starter med en hurtig 07:00 kaffe før afrejse. Fra lodgen, du afgår i retning af den flygtige Huab-flod, passerer Khorixas, mod den forstenede skov, hvor store træstammer har, over millioner af år, „vendte sig til sten“. En pakket morgenmad nydes undervejs under et kæmpe sandstensbjerg, hvorfra rejsen fortsætter mod Huab-floden. Efter at have forvandlet os til Huab stopper vi for en snack midt om morgenen langs en af dens bifloder og diskuterer planerne for dagen.

Med hegn, der har, for det meste, blevet fjernet i Damaraland-området, den ørkentilpassede elefant er fri til at strejfe rundt i hele området, og morgenen vil blive brugt på at udforske både Huab- og Aba-Huab-floderne, på jagt efter disse storslåede behemoths.
Ved frokosttid, vi finder et skyggefuldt sted at stoppe og få en bid, inden du starter den langsomme meander tilbage til lodgen, stopper på nogle usædvanlige og unikke steder undervejs, sigter mod at vende tilbage til lodgen før solnedgang.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Huab Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål