WeTu Analytics

Huab Lodge

Guided Morning Walks

Tilbydes enten før eller efter morgenmaden, og det bedste tidspunkt at gøre disse vandreture er, før solen når sit højdepunkt, da temperaturen selv om vinteren kan stige til 30 grader i løbet af dagen, og de fleste dyr foretrækker at finde ly i løbet af den tid af dagen. Længere vandreruter for montøren, eller mere eventyrlystne gæster, kan dog tilbydes.

Show More
Show Less

Scenic Drive, either AM or PM

En køretur tilbydes i et spilvisningskøretøj, der forlader hytten efter morgenmaden for at udforske naturreservatet og morgenens skønhed.

Endnu en køretur tilbydes sent på eftermiddagen, hvor man nyder den storslåede namibiske solnedgang sammen med selvfølgelig den obligatoriske solnedgang!

Show More
Show Less

Star Gazing

Stargazing behøver ikke at være først efter middagen: Nogle gange kan du bedst se Saturn, Venus eller Jupiter og hans måner før solopgang.

Show More
Show Less

Birding and Photography

I årenes løb, Huab Lodge, som er beliggende i levesteder, hvor flere endemiske eller næsten endemiske namibiske fuglearter forekommer, er blevet et"Mekka“ for både fuglekiggere og fotografer.

Blandt sine 210 fuglearter kan området prale af 9 af de endemiske ørkenfuglearter, herunder; Hartlaub spurfowl, Rüppels papegøje, Southern Violet wood hoopoe, Monteiros hornbill, Carp's tit, Barecheeked babbler, Damara rockrunner og White-tailed tornskade.

I slutningen af september ankommer Madagaskar-biæderen for at opdrætte i Namibia, opholder sig indtil midten af april, mens den violet-støttede stær, Rosen-faced lovebirds, og den støjende bare-kind babbler kan ses fra selve lodgen hele året rundt. Ved solnedgang, besøgende, der nyder en sundowner i hovedbygningen, er også i en meget speciel overraskelse!

Der er også mange pattedyrs- og krybdyrarter, der er af særlig interesse i semi-ørkenmiljøet på Huab Lodge.

Show More
Show Less

Full Day Ephemeral River Drive

Denne heldagsaktivitet starter med en hurtig kaffe kl. 07.00 før afgang. Da hegn for det meste er blevet fjernet i Damaraland-området, er den ørkentilpassede elefant fri til at strejfe rundt i hele området, og morgenen vil blive brugt på at udforske både Huab- og Aba-Huab-floderne på jagt efter disse storslåede behemoths.

Ved frokosttid finder vi et skyggefuldt sted at stoppe og tage en bid, inden vi starter den langsomme slingring tilbage til lodgen, stopper ved nogle usædvanlige og unikke steder undervejs med det formål at vende tilbage til lodgen før solnedgang.

Show More
Show Less

Half Day Ephemeral River Drive

Når vi afgår fra hytten, på et forudbestemt tidspunkt, går vi ind i det tørre Huab-flodleje. Vi tager en afslappet rejse langs den flygtige flod, på udkig efter de næsten endemiske fuglearter såvel som flora og fauna. Måske vil vi endda få øje på de illusive ørkentilpassede elefanter, som Damaraland-området er verdenskendt for.

Vi vil have rig mulighed for at nyde den fantastiske natur, strække benene og udforske, inden vi vender tilbage til lodgen omkring kl. 12:30.

Show More
Show Less

Half Day Bushman Paintings and German war graves

På vej mod øst, væk fra Huab-floddalen, ind på den nærliggende gård, hvor der er eksempler på San-kunst og klippegraveringer. Damaraland har været beboet af oprindelige stammer i mere end 2.000 år, og denne udflugt giver et interessant kig på både den gamle og moderne historie i Namibia.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Huab Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål