WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Rummet er den nye luksus, og Migration Expeditions tilbyder netop det — den utrolige ro, der kommer fra at stirre i horisonten og have plads til dig selv. Migration Expeditions er African Bush Camps første ejendom beliggende i Nxai Pan National Park, Botswana. Nxai Pan er en af Makgadikgadis naturlige saltpander og ligger på nationalparkens nordlige grænse.

Migration Expeditions er åben fra december til slutningen af marts og er tilgængelige via vej eller helikopter fra Maun. Den intime lejr består af 6 lærred telte sat på lave dæk med ensuite badeværelser og spand brusere, og to vigtigste område telte bestående af lounge og spiseplads områder.

Nxai National Park er vigtig for Botswanas ikoniske zebravandring, som bringer store besætninger af zebraer og andre planteædere ind i området. Udseendet af migreringen medfører en stigning i rovdyraktivitet.

Aktiviteterne omfatter besøg i Baines' Baobabs (en klynge af storslåede, upside-down træer beliggende i udkanten af Kudiakam Pan. Daglige spildrev er også på tilbud og giver safari gæster mulighed for at se fantastiske trækfuglemuligheder, store elefanttyre, den ikoniske Kalahari løve, gepard, plettet hyæne og oryx.

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Migration Expeditions

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål