WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Game Drives

Morgen og eftermiddag spil drev er på tilbud og giver safari gæster chancen for at se fantastiske migrerende fuglemuligheder, store elefant tyre, den ikoniske Kalahari løve, gepard, plettet hyæne og oryx.

Zebramigreringen, der ankommer i Nxai Pan National Park, er en stor attraktion på en Nxai Pan safari mellem december og marts hvert år, i regntiden. Zebraerne kommer fra Linyanti og Chobe National Park regionen, til Nxai Pan og tilbage, i alt 1000 km. Det er den længste migration i Afrika, alt sammen for de nærende, velsmagende græs i gryden. Rovdyr følger zebraer og andre planteædere og bytte på de svage og yngre besætningsmedlemmer. Alt dette gør for meget spændende spil drev.

Show More
Show Less

Baines’ Baobabs

Baine's Baobabs er en klynge af gamle baobabtræer på en lille ø, der har udsigt over KudiaKam Pan. Disse berømte baobabs, også kendt som Seven Sisters eller Sleeping Sisters, er blevet et must see site i Nxai Pan National Park og er endda blevet besøgt flere gange af prins Charles.

Show More
Show Less

Birding

Med mere end 200 fuglearter og levesteder lige fra akaciebusk til græsarealer og mopanskove er Nxai Pan en fremtrædende fugledestination. Mellem november og april er trækfuglene omkring, og mange fugle opdrætter og viser deres yngledragt.

Show More
Show Less

Photography

Nxai Pan tilbyder fotografiske muligheder for både amatører og professionelle fotografer. Grydens unikke hvide støv skaber et særpræg. Elefanterne i området er genstand for mange fotografier, panden støv er dem i den hvide jord, hvilket giver dem deres berømte spøgelsesagtige udseende. Når de farer til vandhullet, forårsager de skyer af støv, der skaber et smukt fotografisk miljø, og om aftenen bliver de silhuetter i levende solnedgange. Hvis du er på udkig efter actionfotografering, venter præditorerne rundt om panden på dig!

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Migration Expeditions

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål