WeTu Analytics

Embalakai Camp

Bedste placering for den store Wildebeest Migration:

Embalakai lejre er sat op på kanten af en lille biflod til Grumeti-floden, under store akacie tortilis træer. Denne strøm har puljer af vand det meste af året, hvilket gør lejren meget aktiv med dyreliv hele året rundt. Det er almindeligt at sidde i lejren og se flokke af zebra og gnuber passere forbi. En fantastisk beliggenhed for at se Serengeti Wildebeest Migration.

Centralt beliggende i Serengeti

Det vigtigste element i Embalakai lejre er dens meget centrale beliggenhed. Lejren er cirka 35 minutter nord for Seronera landingsbane, tæt på afkørsel til den vestlige korridor eller til de nordlige områder. Kontroller den nøjagtige placering på 2.314282S 34.862425E. Det er også en meget god midtvejs stop for gæster, der rejser fra kraterområdet til det nordlige Serengeti, da det kun er 2hrs kørsel til Kogatende. Det perfekte sted at bryde rejsen i en fantastisk og afsides beliggenhed. Embalakai Camp er blot en times kørsel til Kirawira i vestlige Serengeti, omkring 43kms.

Lejren er i en perfekt position til ballonsafarierne

Dit Balloon Safari eventyr starter tidligt om morgenen, når du afgår fra lejren. Det er stadig mørkt, og du kan være heldig at se natlige dyr på vej til lanceringen site, som er tæt på Embalakai Camps.

Vi er beliggende tæt på Retina Hippo Pool:

Embalakai Camps er meget tæt på Retina Hippo pool. Puljen er kun 8,7kms væk fra lejren. Retina Pool tilbyder den bedste flodhest visning i Serengeti. Den mest unikke funktion og overbevisende lodtrækning for besøgende på Retina Pool er, at de har tilladelse til at forlade køretøjet og se flodheste til fods. Flodbredden her er omkring 10 meter over poolen, og det er muligt at klatre til kun få meter væk fra ca. 200.

Nærhed til Grumeti River:

Embalakai Camps er kun 95 km chauffør til Grumeti River view point The Grumeti Woodlands spille vært for den mest fantastiske dyreliv skue i Afrika. Hvert år tager tusindvis af gnuer det kolde springet for at krydse det glitrende vand i Grumeti-floden, der er centrum for Grumeti Woodlands. Selve floden er kendt for sin befolkning af gigantiske Nilkrokodiller. Nogle af disse præhistoriske monstre måler op til 17 meter lange og er 70 år gamle!

Øko venlige:

Embalakai lejre opererer på den mest miljømæssigt bæredygtige måde. Vi bruger energiproduktion med lav effekt, hvor vi kan, minimerer spild i lejren. Vi er plastfri så meget som muligt, bruge soldrevne lys, genbruge og belastninger mere.

Vi bruger Solar og Generator af 20KVA til strømforsyning på vores lejr

Stilfuldt telt:

Byg på træ platforme med udsigt over Nyobagati floden, en af bifloder af Grumeti floden. Samtlige værelser har balkon med udsigt.

En-suite badeværelser: Med rindende varmt vand, brusere og skylletoiletter.

Gratis Wi-Fi med sterkt signal for hele Embalakai Camp forbindelsen.

Inklusive drikkevarer: læskedrikke, lokale øl, lokale mærker og i husets vin.

Afstand mellem telte:5-10 meter

Show More
Show Less

Enquiry Form

Embalakai Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål