WeTu Analytics

Camissa House

Indrammet af det ikoniske Taffelbjerg og fejrer uafbrudt udsigt over byen Cape Town nedenfor, en mere spektakulær beliggenhed for et luksushotel ganske enkelt ikke eksisterer. En eklektisk blanding af intim luksus og inspireret design løfter Camissa House til et eksperimentelt mesterværk. Camissa House er søster til det prisbelønnede Mannabay Hotel, og er bestemt til at tage verden med storm. Camissa, et navn givet til dette område af Cape Town af sine første indbyggere, Khoi-folket, betyder „Place of Sweet Water.“ Det er denne livgivende strøm, flyder direkte forbi vores hotel, som fik hollænderne til at bosætte sig her og dermed føde byen Cape Town, som vi kender det i dag.

Når man træder ud af hotellet, er det ikke svært at se, hvor Camissa Houses designinspiration er blevet indhentet. Table Mountain ligger på vores dørtrin og er lærredet for Cape Floral Kingdom, et af verdens store centre for jordbaseret biodiversitet.

Camissa House er en fejring af Afrikas Cape, dets arv, dets bugtende historie, der forbinder bjerg og hav, fortid til fremtid og menneskeheden til jorden.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Camissa House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål