WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wild Life

Afrika er blevet kaldt den største show på jorden, og Lion Sands præsenterer en safari, der spiller ud som en højdepunkter hjul. Vores reserve bevarer 5 000ha (12 500ac) af et levested, der er hjemsted for den højeste og mest forskelligartede koncentration af dyreliv på den sydlige halvkugle. Du vil se alle Afrikas ikoniske arter — løveleopard, næsehorn, elefant, bøffel, giraf, flodhest og zebra — sammen med en støttende støbning af ikke mindre spændende 137 pattedyrarter og over 450 sorter af fugle. Vores safarier præsenterer et eventyr, der er vildt, og så nogle!

Lion Sands er helt privat og tilbyder dig en intim safarioplevelse. Med kun seks gæster til en spilfremviser og eksklusiv gennemløb af vores reserve, vil du have minimale møder med andre mennesker. Selvom overbevisende observationer tiltrækker mere opmærksomhed, er antallet af køretøjer her også begrænset. Dette sikrer, at dyrene ikke udsættes for stress, og du er i stand til at tilbringe mere tid sammen med dem og observere deres naturlige adfærd. Mens du er ude på opdagelse, vil du på ingen måde være skrubbe det. Din spilfremviser har polstrede spandsæder, vandtætte enhedsholdere, tæpper og ponchoer — og stopper på et naturskønt sted for drinks og snacks.

Show More
Show Less

Bush Walks

Det er vores tur efter morgenmaden på den vilde side. For dem, der ønsker at opleve busken, ikke bare observere det, er der ingen bedre guidet udflugt. Du er faldet i det tykke af ting, og alle fem sanser angriber... Mærk kratstykket under dine fødder, rør en fløjlsagtig akaciefrøkapsel, hør revnen fra en gren, der angiver, at du ikke er alene, og få øje på, at spillet vises kun få meter fra — spændende! Dette er også en fantastisk mulighed for at møde de mindre skabninger, ofte savnet på safari køretøjer, og for at opdage mere om reservens planter — mange med fascinerende medicinske egenskaber og traditionelle anvendelser.

Show More
Show Less

Food & Wine

Fra boma fester til safari forfriskninger stopper, spisning lover at være et højdepunkt — for alle vores gæster, med ethvert kostbehov, herunder kosher, taget hensyn til. Vores kokke forvandler lokale opskrifter til moderne retter, hvilket giver dig smag for det sydlige Afrika. Parret med premium vine fra Cape, spisning bliver en oplevelse. Vores vinsmagninger er også en favorit af kendere og dabblere, både.

Show More
Show Less

Spa & Wellness

Det er vores erfaring, at det at være velplejet inspirerer til en grundlæggende følelse af velvære. Og hvordan bedre at forkæle end med luksuriøs indkvartering, sund mad og spa-behandlinger? Vi går ind for afrikologiske produkter, der er indgydet af den overbevisning, at selvpleje skaber balance. Så med vores massage, wraps og ansigtsbehandlinger lover vi en velværeoplevelse for at forynge din krop, berolige dit sind og genoplive din ånd.

Show More
Show Less

Tinyeleti Treehouse

Lad Sabie-floden selv byde dig velkommen til dette endeløse afrikanske landskab. Tinyeleti Treehouse, som kan oversættes til mange stjerner, er ikke blot et udsigtspunkt, hvorfra man kan observere den pragt, som er The Sabie River, og hele det liv, den opretholder, men snarere en friluftsinvitation til at tage plads og blive en del af den.

Tinyeleti Treehouse er fuldt udstyret til din afslapning, og du kan forvente alle bekvemmeligheder ved et luksusophold - såsom muligheden for en afslappende hovedmassage. Nyd dit valg af tapas eller et fuldt måltid, og derefter slå sig ned med en cocktail som dyrene kommer til at drikke ved solnedgang.

Dækket på 50 m2 kan rumme 4 personer, og børn er velkomne. Vi vil give dig en fakkel, og selv om der ikke er elektricitet, vil du finde et par barer mobilsignal.

Forvent at høre den konstante bølge af liv fra Sabie-floden lige uden for døren, samt et par dyr, natterovdyr og fugle chiming ind.

Tinyeleti er en uafbrudt nat-oplevelse, der ikke kan replikeres, men det vil helt sikkert blive fortalt igen. Det vil sige, hvis du kan finde ordene til at beskrive det. For os, der er kommet her mange gange, har vi stadig et tab.

Show More
Show Less

Giving Back

Lion Sands hjælper sammen med More Community Trust vores lokale Huntington og Justicia B landsbyer, og du kan også blive involveret. Tag en samfundstur, hvis udbytte går til vores udviklingsprojekter her, eller rul ærmerne op for at hjælpe gennem vores Get Your Hands Dirty initiativer.

Disse centre for uddannelse, infrastruktur, sundhed og miljø, og du kan vælge det område, der passer bedst til dine færdigheder og interesser. Disse er ekstraordinære sociale oplevelser, der bringer dig til hjertet af det sydlige Afrika for at gøre dine egne og andres drømme til virkelighed.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Sands Tinga Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål