WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wildlife

Afrika er blevet kaldt det største show på jorden, og en Lion Sands-safari spiller som en højdepunkts-rulle. Vores private reservat bevarer 12 400 ha (30 600ac) habitat, der er hjemsted for den højeste og mest forskelligartede koncentration af dyreliv på den sydlige halvkugle. Du kan se alle Afrikas ikoniske arter her, inklusive de fem store, sammen med en støttende rollebesætning af 150 pattedyrarter og over 500 fuglearter. Magien her ligger i, hvordan du oplever dette ekstraordinære sted og dets dyrelivsvidundere, og det er her vores talent ligger.

Show More
Show Less

Bush Walks

Det er vores tur efter morgenmaden på den vilde side. For dem, der ønsker at opleve busken, ikke bare observere det, er der ingen bedre guidet udflugt. Du er faldet i det tykke af ting, og alle fem sanser angriber... Mærk kratstykket under dine fødder, rør en fløjlsagtig akaciefrøkapsel, hør revnen fra en gren, der angiver, at du ikke er alene, og få øje på, at spillet vises kun få meter fra — spændende! Dette er også en fantastisk mulighed for at møde de mindre skabninger, ofte savnet på safari køretøjer, og for at opdage mere om reservens planter — mange med fascinerende medicinske egenskaber og traditionelle anvendelser.

Show More
Show Less

Food & Wine

Fra boma fester til safari forfriskninger stopper, spisning lover at være et højdepunkt — for alle vores gæster, med ethvert kostbehov, herunder kosher, taget hensyn til. Vores kokke forvandler lokale opskrifter til moderne retter, hvilket giver dig smag for det sydlige Afrika. Parret med premium vine fra Cape, spisning bliver en oplevelse. Vores vinsmagninger er også en favorit af kendere og dabblere, både.

Show More
Show Less

Tinyeleti Treehouse

Tinyeleti, der betyder 'mange stjerner', tilbyder en stor udsigt over et fjerntliggende landskab, der er klodset af en endnu større himmel, og dets lys blinker ned til horisonten. Men par og familier behøver ikke give afkald på luksus for en oplevelse uden for denne verden. En gourmet-picnic, oplyst af lanterner og fjersenge sikrer, at gæsterne vil være ganske komfortable.

Vores Tinyeleti Treehouse inviterer dig til romantiske nætter under stjernerne. Nyd en picnicmiddag, mens solen går ned, lyt til lydene fra det vilde og sov oven på skyagtige, overdådige senge. Her giver du ikke afkald på nogen luksus og vil aldrig glemme den nat, du sov langs Sabie-floden under de afrikanske stjerner.

Show More
Show Less

Spa & Wellness

Efter aktive dage på safari kan du genoprette din krop, sind og ånd i vores udendørs spa-sala - bringe dig tættere på naturen gennem forkælende massage, wraps, ansigtsbehandlinger og mere ved hjælp af naturlige olier. Wellness er vigtigt for os og kommer let i dette naturlige tilflugtssted.

Show More
Show Less

Giving Back

Lion Sands hjælper sammen med MORE Community Foundation vores lokale Huntington- og Justicia B-landsbyer, og du kan også blive involveret. Tag en rundvisning i samfundet, hvis provenu går til vores udviklingsprojekter her, eller rul ærmerne op for at hjælpe gennem vores Get Your Hands Dirty-initiativer.

Disse centrerer sig om uddannelse, infrastruktur, sundhed og miljø, og du kan vælge det område, der bedst passer til dine færdigheder og interesser. Dette er ekstraordinære sociale oplevelser, der bringer dig til hjertet af det sydlige Afrika for at gøre dine egne og andres drømme til virkelighed.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Sands Tinga Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål