WeTu Analytics

Imbali Safari Lodge

Safaris

Som en af de første private indrømmelser i Kruger National Park har Mluwati arbejdet utrætteligt for at sikre bæredygtigheden af denne uberørte vildmark, der i over 100 år har været et fristed for over 114 krybdyr, 34 padder og 147 pattedyrarter, herunder Afrikas Big Five. Med nogle af Krugers mest spektakulære landskaber og et ekstraordinært udvalg af dyreliv, fugleliv og planteliv inden for koncessionen er hver safarioplevelse unik.

Gæsterne kan nyde en morgen og eftermiddag safari i åbne 4 x 4 køretøjer. De tidlige morgensafarier er meget givende med lys til fotografering. Løver er stadig livlige, og på farten på dette tidspunkt er antilope mere energiske, og en overflod af fugle kan også ses. Aftermiddagssafarierne giver mulighed for at se natlige dyr og måske endda den undvigende Leopard.

I vintermånederne afgår morgensafarierne kl. 06.00 og eftermiddagssafarierne afgår kl. 16.00. Om sommeren skifter tiderne til 05h00 for morgenen og 17h00 for eftermiddagssafarierne.

Der serveres te og kaffe inden morgensafarien afgår, og om eftermiddagen kan du nyde høj te, før du tager af sted.

Show More
Show Less

Guided Bush Walks

De guidede buskture giver en mulighed for at komme tæt på og har en intim oplevelse af den lokale flora og fauna. Der tilbydes vandreture efter anmodning. Sikkerheden for gæster er topprioritet, så guidede buskture kan være utilgængelige, hvis guiden anser betingelserne for at være usikre for at gå.

Show More
Show Less

Self Drive - Kruger National Park

Gæster med egne køretøjer kan køre en selvstændig kørsel i løbet af dagen i Kruger National Park. Parken er hjemsted for mange forskellige pattedyr, krybdyr padder arter og mange timer kan nydes at se disse dyr i deres naturlige habitat.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Imbali Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål