WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Private Use

(5 rooms)

Dette elegante eksklusive hjem ligger i Zimbabwes afsidesliggende Malilangwe Wildlife Reserve og ligger ved siden af Singita Pamushana Lodge på en sandstenhøjderyg og byder på en uforlignelig udsigt over det omkringliggende landskab og den smukke Malilangwe Dam nedenfor.

Dette intime tilbud er designet til familier og venner og består af fem store soveværelser, hver med sit eget private dæk, som alle flyder problemfrit ind i hjemmets hyggelige opholdsområder, interaktivt køkken og smarte bar-deli — og på forskellige udendørs dæk og en stor kant-flow pool med panoramaudsigt.

Malilangwe House er inspireret af regionens rige stammehistorie og afspejler den raffinerede luksus, men lyse og luftige atmosfære på Pamushana Lodge. De omkringliggende 130.000 hektar stort set uberørt vildmark tilføjer tillokken i dette moderne afrikanske hjem, hvilket gør det til en uforglemmelig luksus safari i storslåede omgivelser.

Show More
Show Less

Day Use Rate

(5 rooms)

Dette elegante eksklusive hjem ligger i Zimbabwes fjerntliggende Malilangwe Wildlife Reserve og ligger ved siden af Singita Pamushana Lodge på en sandstenhøjderyg og tilbyder uforlignelig udsigt over det omkringliggende landskab og den smukke Malilangwe-dam nedenfor.

Designet til familier og venner, omfatter dette intime tilbud fem ekspansive soveværelser, hver med sin egen private dæk, der alle flyder problemfrit ind i hjemmets hyggelige opholdsområder, interaktivt køkken og smarte 'bar-deli' — og på forskellige udendørs dæk og en stor fælgstrømningspool med panoramaudsigt.

Inspireret af regionens rige stammehistorie, afspejler Malilangwe Houses indretning og design den raffinerede luksus, men alligevel lyse og luftige atmosfære på Pamushana Lodge. De omkringliggende 130.000 hektar stort set uberørt ørkenen tilføjer tiltalende af dette moderne afrikanske hjem, hvilket gør for en uforglemmelig luksus safari i en storslået indstilling.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Singita Malilangwe House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål