WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Ngwedi Premier Suite (Sleeps 2)

Ngwedi Suite tilbyder 232 m² komfort og elegance. En cutom-designet rose-hued sofa anker det store opholds- og loungeområde, som ligger på den ene side af suitens imponerende gulv til loft-pejs. En eklektisk brug af møbler kan findes i suiten, herunder en moderne følelse kombineret med rustikke elementer. Soveværelset udfolder sig ud på en privat Saligna træ dæk.

Show More
Show Less

Lesedi Premier Suite (Sleeps 2)

Lesedi Suite ligger på 232 m² og har alle hjemlige bekvemmeligheder, som fremhæves af den afrikanske sols strømmende lys. Håndlavede møbler, såsom zebra hud kommode. Sideløbende er omhyggeligt udvalgte moderne stykker. Suitens lounge er separat fra soveværelset af en cylindrisk gulv til loft-stenbeklædt pejs. Indtrækbare glasvægge åbner op for at afsløre en privat infinity-pool.

Show More
Show Less

Sephiri Family Premier Suite (Sleeps 4)

(2 rooms)

Sephiri Suite i forskudt plan ligger ca. 315 m² og er ideel til familier. Træd ned i hovedniveauet fra indgangen, hvor et rummeligt soveværelse, stue og studie venter. Suiten er indrettet i en beroligende neutral farve og byder på specialfremstillede, moderne møbler, gulv-til-loft-glasdøre og stue, der er udtrukket af en stenbeklædt pejs. Det ekspansive dæk giver plads til din egen infinity-pool for privat afslapning.

Show More
Show Less

Metsi Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 rooms)

Den 593 m² store Metsi Presidential Suite er virkelig betagende. En ærefrygtindgydende blanding af moderne design og afrikansk kunst og artefakter. Gulv-til-loft glasvægge folde væk helt, afslører en lige så rummelig Saligna træ dæk, privat infinity-pool, Jacuzzi og alfresco spiseplads.

Særlig bemærkning: kan konverteres til en to værelses præsidentsuite underlagt koncession grænse

Show More
Show Less

Molelo Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 rooms)

Den 619 m² store Molelo Presidential Suite illustrerer en perfekt balance mellem elegant hvid og glas interiør kombineret med moderne afrikanske og internationale designelementer. Den rummelige suite med to soveværelser afslører en storslået forhøjet udsigt over det afrikanske landskab med gulv til loft glasdøre, der foldes væk på en rummelig Saligna trædæk, infinity pool, Jacuzzi og alfresco spiseplads.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Molori Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål