WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Molori whiskey bar and hide

Ny i Molori Safari er vores nye gemme- og whiskybar. Himmelen tilbyder storslået udsigt over Molori vandhul, som hurtigt er blevet et yndlingssted for gæster at observere Madikwe dyreliv i umiddelbar nærhed. Det giver ivrige fotografer nye muligheder for at tage intime billeder af elefanter, løve, bøffel og fantastiske fugleliv, der popper ind at drikke på vandhullet. Ved siden af skjulestedet, der har gulv til loft glasdøre med udsigt over Dwarsberg-bjergkæden, kan gæsterne opleve whisky og vinsmagninger, mens de ser dyrelivet gå forbi.

Show More
Show Less

Game Drives and Walks

For tætte møder med naturen tilbyder Molori spil drev to gange dagligt, der har til formål at efterlade gæster med minder om meget mere end bare „big five“ eller Madikwe „super seven“. Reserven på 75.000 hektar har flere stolte af løve, store flokke af elefant, sort og hvid næsehorn, utallige bøfler og mere end 340 fuglearter, samt truede gepard, brun hyæne og en sund population af vilde hunde. Natdrev viser en række natlige dyreliv, herunder leopard, honningbadger og forskellige mindre medlemmer af kattefamilien. Vores guidede safari vandreture giver gæsterne den spændende oplevelse af at spore dyr til fods og orientering om lægeplanter og lokal historie.

Show More
Show Less

Sunsets, Bush Breakfasts and Bush Dinners

For at forbedre bushoplevelsen tager Molori Safari Lodge oplevelsen videre med eksklusive anvendelsesområder inden for spilreserven for at se betagende solnedgange, mens du nyder champagnecocktails eller nyde en let morgenmad i bushen, mens du har udsigt over de store Madikwe sletter hele vejen til deling middag og brand side historier i vores eksklusive Bush site beliggende kun 20 minutter fra Lodge.

Show More
Show Less

Photography

Etienne Oosthuizen er vores Specialist Field Guide, der kan tilbyde en kort fotografering kursus til vores gæster. Fang de vidunderlige minder fra din afrikanske Safari eller det utrolige dyreliv, som du vil støde på gennem dine spildrev.

Show More
Show Less

Rhino Tagging Expedition by Helicopter

For de gæster, der ønsker at deltage i at hjælpe med at bekæmpe krigen mod krybskytteri og gøre en forskel én Rhino ad gangen, Molori Safari Lodge i forbindelse med Madikwe Game Reserve, tilbyder den unikke mulighed for hænder på sporing og tagging deltagelse og en hvad der kun kan beskrives som en gang i en livstidsoplevelse. Denne aktivitet er tilgængelig efter forudgående anmodning mod et tillægsgebyr. Forspørg venligst på tidspunktet for reservationen for yderligere information.

Show More
Show Less

Spoor Identification and Tracking

Vores guider deler deres rigdom af viden om at finde, identificere og spore forskellige typer af dyrespor.

Show More
Show Less

Stargazing

For en mere himmelsk oplevelse kan gæsterne drage fordel af Moloris observatorium. Med et fuldt udtrækkeligt tag er observatoriet udstyret med et fuldautomatisk, digitalt teleskop (et af de største privatejede teleskoper i det sydlige Afrika) til at udforske kosmos og den sydlige halvkugle bemærkelsesværdige nattehimmel.

Show More
Show Less

Super Seven by Night

For den eventyrlystne Molori Safari Lodge tilbyder natkørsel med Night Vision Goggles (NVG'er) og højteknologiske militære fakler, der kun er til Molori, giver dette en helt ny dimension og spændende oplevelse til at spore eventyr og være ude om natten.

Show More
Show Less

Junior Rangers

For familiegrupper vil Molori Safari Lodge gå den ekstra mil for at sikre, at vores yngre gæster bliver holdt travlt og fascineret. Junior ranger erfaringer er blevet udviklet af vores feltguider for at sikre, at de store og små bushoplevelser bliver værdsat. Specialiserede aktiviteter på lodgen for eksempel dyresporing og identifikation, pizzafremstilling, bagning, fiskeri, spil og kreativt udtryk er også tilgængelige. Vores medarbejdere er eksperter på at levere den helt rigtige mængde underholdning mellem spildrevene, så forældrene får lidt fritid til at slappe af og blive virkelig nedsænket i den afrikanske busk.

Show More
Show Less

Cooking Classes

Aspirende kokke kan lære at tilberede deres foretrukne indfødte retter på stedet, fra valg og tilberedning af ingredienser til madlavning og præsentation af et måltid. Madlavningskurser kan bestilles 24 timer i forvejen.

Show More
Show Less

Fitness Centre

Fitnesscentret med aircondition er veludstyret med topmoderne løbebånd, cykel- og cross-trainer maskiner, håndvægte og vægtmaskiner samt pilates og yogaudstyr.

Show More
Show Less

Spa Services

Spaen tilbyder et stort udvalg af hud- og kropsbehandlinger fra en kvalificeret spa-terapeut. Alle spa-tjenester er tilgængelige i enten det fredfyldte indendørs behandlingsrum, udendørs på dagsenge eller for en virkelig uovertruffen oplevelse, i vores udendørs behandlingsdæk i bushen. Alternativt kan gæsterne nyde private spa-behandlinger i deres egne suiter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Molori Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål