WeTu Analytics

Sibuya Game Reserve Forest Camp

Forest Camp, med sine lange trægangbroer, der ligger gennem uberørt krat, har otte afsondrede telte med unikke en-suite badeværelser og komfortable kingsize senge - komplet med luksuriøst linned og møbler. Fire af de otte telte er udstyret med en udtrækssovende divan — fås om nødvendigt for et barn, der deler med forældrene. En hyggelig pejs i hvert telt tilføjer et personligt præg og giver komfort på de køligere nætter. Børn over 12 år er velkomne.

Designet med et let fodaftryk for at beskytte det omgivende flodmiljø, giver lejren udsigt over spil på begge bredder af floden og gør et ideelt sted for bryllupper, konferencer og små funktioner.

Da Sibuya er en Eco-destination, køres lejrene næsten udelukkende på solenergi, medmindre vejret forstyrrer, så er der gas backup. Sibuya har et let fodaftryk, lysforurening holdes på et minimum, energieffektiv belysning og sollamper forbedrer atmosfæren.

Der er ingen WIFI, tv, aircondition, elektriske fans og kun intermitterende mobilsignal — vi opfordrer vores gæst til at nyde naturen omkring dem.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sibuya Game Reserve Forest Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål