WeTu Analytics

Shiduli Private Game Lodge

Little Paws - Tracker 101

Alle eventyr starter med det første skridt, og det første skridt til at have det sjovt for ethvert barn på Karongwe Portfolio er at opleve vores rene sjove, små poter Program. Vi er stolte af at lancere vores små poter Program
som er fuld af sjove interaktive aktiviteter lige fra:
- hår fletning
- ansigtsmaling
- brætspil
- børns fod spa
- goodie tasker
- børns veggie haven
- cookiefremstilling
- pizza gør
- bobler
- ler gør pote
- tracker 101

Karongwe Portfolio bryster sig af at give ethvert barn den bedste safari oplevelse tænkelige, mens de nyder deres ophold på nogen af vores utrolige loger med den største service fra alle medarbejdere

Show More
Show Less

Spa Facilities

Shiduli Afslapningscenter -
African Awakening - Tegne inspiration fra Marula-træet og de afrikanske traditionelle helbredende overbevisninger, en ultra afslappende overbærende fuld kropsmassage.

Afrikansk Vigour -
En varm aromablanding infunderet med kredsløbssøgende æteriske olier er kombineret med en dyb vævsmassage, der lindrer dyb siddende spænding hele vejen til muskelkernen.

Krop Exfoliation -
Vores rensende forberedende body scrubs er lavet med 100% naturlig blanding af planteplanteplantestoffer for forsigtigt og effektivt at fjerne døde hudceller.
Krop Wrap
For at påbegynde denne sensoriske rejse vil du modtage en fuld krop eksfoliering efterfulgt af urte fusion ryg og ben massage.

Theranaka æteriske olier -
Påvirket af naturen og fokuseret på naturligt at forbedre tilstanden af huden.

Hand Massage - Ideel til hårdt arbejdende hænder opleve den helbredende touch.
Fodmassage - Den sjælfulde rejse vil tage dine fødder gennem en geranium og fyrsukker eksfoliering
mens iblødsætning i en urte bad.

African Wood Massage - Efterligne rytmiske mønstre af en afrikansk dans, Theranaka signatur massage blendsight stretching teknikker og specielt designet krop og facial træ redskaber til at slappe af og genoprette den trætte krop.

Show More
Show Less

Helicopter flights

Nyd en absolut og uforglemmelig spændende oplevelse med 40 minutters flyvning gennem den berømte Olifants River Gorge.

Show More
Show Less

Yoga

Slap af i busken med en sjælfuld meditativ yogaoplevelse Ubuntu Yoga som blid afrikansk aromatiseret praksis. Gebyret bidrager også til Ubuntu Yoga Project på Nourish Eco Village.

for at hjælpe med at træne lovende lokale kandidater og hjælpe dem med at få deres certificering

Show More
Show Less

Beacon rock views

Fejr den storslåede udsigt over den lave veld fra toppen af det højeste udfald på Karongwe med en kort stigning ledsaget af en guide. Nyd en sundowner med baggrund af Drakensberg-bjergene, mens du nyder 360 udsigten over den enorme strækning af dalen, mens du nipper på dine foretrukne forfriskninger og picnic-snacks.

Show More
Show Less

Tree Planting for the community

Efterlad din arv i Afrika og plant et træ i vores lokale samfund eller donér et træ.

En t-shirt er givet til dig gratis med hvert træ doneret og forlader vel vidende, at du har ydet et positivt bidrag til miljøet. Vælg mellem et frugttræ og indfødte træ.

Show More
Show Less

Star Gazing

Nyd en afslappende tid under den lyse smukke afrikanske Sky liggende i en hængekøje, mens du lærer om nattehimlen, Om sommeren Orion og hans hund Sirius kan ses jagter Taurus og Pleiades et kryds himlen. Om vinteren Skorpionen og Corvus er kragen synlig sammen med det altid nuværende sydlige kors, Magellanske skyer og kulsækken. Med planeter, der gør optrædener på bestemte tidspunkter af året, ringene omkring Saturn, Jupiters mange måne synlige gennem gode kikkert.

Show More
Show Less

Interactive cooking

Nyd interaktive madlavningskurser af traditionelle sydafrikanske retter med vores lokale kokke og få mulighed for at teste dine madlavningsevner bagefter. Vælg mellem afrikansk og traditionel afrikaans køkken.

Show More
Show Less

Traditional evening dinners

Lav minder med din partner af venner, mens du nyder en unik traditionel Shangaan African Dinner. Specielt køkken giver os et klart glimt af kultur, og det er mennesker. Denne sjove fyldte oplevelse vil efterlade dig med ny påskønnelse af kulturel mangfoldighed, som går hånd i hånd med hele oplevelsen og forståelsen af den smukke Shangaan-kultur.

Show More
Show Less

Visit to the local community

Oplev vores lokalsamfund med et besøg i vores nære by. Denne tur giver dig mulighed for at se, hvordan de lokale mennesker lever, deres kultur og dag til dag program. Det giver dig også mulighed for at interagere med børn på græsrodsniveau og generelt en meget berigende oplevelse.

Show More
Show Less

Bush Walk

En Pædagogisk Walk med fokus på Fauna og Flora i Karongwe Reserve

Show More
Show Less

Game Drives

Morgen og eftermiddag spil drev i Karongwe Game Reserve

Show More
Show Less

Photographic half day workshop

Fotografisk halvdags værksted - 4 timer opdelt i 1 time og 45 minutters lektioner. Hvert afsnit vil indeholde en kort guidet praktisk session og tid til spørgsmål.

Opdeling af lektioner:

- introduktioner

- grundlæggende kameraets

- kameraindstillinger

- kamera gear

- telefon og fotografering

- typer af sammensætning

-fremstilling af et billede

- Opbygning af en farvestil

- programmer og hvor du skal starte

- redigering på din telefon

- Lightroom

- Redigering på kamera

Projektmapper vil blive udleveret for at tage noter med

Hver lektion vil blive registreret og sendt til deltagerne

Adgang til en WhatsApp-gruppe

Show More
Show Less

4 Hour anti-poaching walk

Tag muligheden for at opleve en gang i livet - første hånd anti-poaching udflugt til fods med en anti-krybskytteri specialist. Lær om sporingsmetoderne og mere om situationen for krybskytteri af vores dyrebare dyreliv. Denne oplevelse vil efterlade dig med en klarere forståelse og uforglemmelig hukommelse.

En tur med Karongwe Private Game Reserve anti-krybskytter-team er som at tage et skridt ind i en helt anden verden. Det er ikke bare en tur gennem bushen. Du kan gå gennem bushen samtidig være opmærksom på ikke kun de vilde dyr, men også på de såkaldte „kill zoner“ mulige „bagholdszoner“ og undslippe zoner og flugtveje. Du bliver klar over, hvor en mulig krybskytte kan vente i mørket. Du bliver også opmærksom på, hvor man skal gå og hvor man ikke skal. Du har virkelig udsat for, hvor virkelig denne krig for bevarelse virkelig er. Selvom denne tur er fyldt med farerne ved ikke kun naturen, men også krybskytterens krybskytte, finder du helt sikkert en følelse af sikkerhed med oplevelsen af anti-krybskytterholdet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Shiduli Private Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål